Не напразно истинските ценители на красотата казват, че жената е

...
Не напразно истинските ценители на красотата казват, че жената е
Коментари Харесай

Жените от тези 6 зодии стават все по-красиви с възрастта

Не на вятъра същинските ценители на хубостта споделят, че дамата е като скъпо вино - става все по-хубава с годините. Тя цъфти, отваря се и като мехурчета от пенливо вино може да ви завърти главата. Но не всяка има тази магия. Или най-малко по този начин мислят специалистите по звездите.

Астрологът Евгения Шустина разкрива дамите от кои знаци стават по-красиви с времето. 

Овен

Енергичните дами Овен са красиви и секси. Упоритостта, решителността и способността им за реализиране на задачите сполучливо се съчетават с нежната фигура и примамливия експресивен тип на тези огнени хубавици. Те остават такива и в зрелост. Жените Овен не губят блясъка си с годините, те стареят доста постепенно, тъй че могат да запазят и запазят хубостта си дълги години.



Звездата от " Сексът и градът " Сара Джесика Паркър е оповестена за икона на стила. На 58 години актрисата към момента съвършено съчетава храброст и невзискателност, а чувствеността и изтънчената ѝ външност могат да бъдат видяни даже в типичен тоалети. Да остане привлекателна, на Сара оказват помощ освен стилните облекла, само че и естествеността и неподражаемата ѝ харизма. Всичко това оказва помощ на обичаната ни актриса са остане толкоз красива, колкото беше преди 20 години.

Телец

Сред представителките на тази зодия е една обичана и харизматична дама като Пенелопе Крус. Този ослепителен образец на зодия Телец е на 49 години, само че продължава да приковава погледите върху себе си и да бъде център на вниманието. Круз има омагьосваща естествена хубост, забележителна фигура и наподобява много по-млада от действителните си години. И за това не е нужно да поставя доста старания. Природата си е свършила задоволително добре работата. Това се отнася за всяка една представителка на зодия Телец.



Теди дами имат възприятие за жанр, знаят какво е професионална грижа и добър парфюм. Сияйната им кожа, превъзходната коса и леките грациозни придвижвания на женска котка няма да оставят апатичен нито един мъж. Жените Телец знаят по какъв начин да наподобяват като за милион, само че практичността им изисква умишлено харчене. Някои от тях са склонни към извличане на повече извивки с възрастта, само че това единствено прибавя към техния сексапил и половост повече женственост.

Дева

Представителките на зодия Дева са измежду дамите, на които времето мъчно може да остави следи. Те са доста деликатни към детайлите и обмислят всичко по проект, даже и стареенето. Ето за какво те стартират да се приготвят за това още отдалеко: водят здравословен метод на живот, спортуват, отстраняват вредите и натъртват на вярната и здравословна храна. В това се крие цялата и простичка загадка на  Девите да не се трансформират с възрастта.



Еталон за хубост измежду представителките на тази зодия безспорно е несравнимата София Лорен. От самото начало на креативната си кариера италианската актриса заложи на естествеността и отхвърли да подложи обилните си форми на неестествени стандарти. Много богати мъже мечтаеха за нея. Днес тя е на 88, все по този начин свежа и страхотна, води деен метод на живот, въодушевява мнозина с образеца си, а светът продължава да мисли, че легендата на италианското кино е сключила контракт с висшите сили.

Везни

В никакъв случай не трябва да подминем с лека ръка дамите от зодия Везни. Хармонията им е присъща от раждането и тея я придвижват през целия си живот, стават по-мъдри с възрастта, отделят доста време за грижа за себе си и здравословно хранене. Везните акцентират хубостта си със моден дрешник. Те постоянно ловко избират съвременни, красиви облекла за себе си, не икономисват пари за фитнес залата и центровете за разтривки. Освен това те са общителни, положителни, по тази причина очароват освен с външна хубост, само че и с вътрешна. С възрастта дамата Везни продължава да поддържа този метод на живот.



Италианската актриса и модел Моника Белучи, на 58 години, провокира завистта на мнозина. Тя не харчи пари за подмладяващи инжекции и пластични хирурзи, само че избира здравословен метод на живот. Апетитната женствена фигура на актрисата и безупречното ѝ лице с лек грим наподобяват зашеметяващо.

Скорпион

Жената Скорпион знае по какъв начин да свети когато и да е на деня и на всяка възраст. Една от най-красивите дами от зодиакалния кръг ще постави всички старания да резервира този статус даже след 40 години. Мистичната хубост на тези дами вълнува, а дълбокият, проникващ в душата взор има хипнотично деяние. Но освен това ги прави съблазнителни, женствени и буйни. Много работа върху себе си оказва помощ на Скорпионите да останат съдбовни хубавици.



Деми Мур е ослепителен представител на този знак. На 60 години актрисата е уверена, че е невероятно да изглеждаш добре външно, в случай че ти е зле на сърцето. Затова предлага да не забравяме да прибавим към работата върху тялото и грижа за мозъка и прочувственото си положение.

Риба

Романтични и едни от най-женствените дами са представителките на зодия Риби. Те знаят какво е усет и жанр, техният облик е определен до най-малкия подробност. Жените Риби няма да пестят от себе си, те обичат лукса и комфорта. Гледайки ги, може да си помислите, че тези нежни и мистериозни създания с фина природа са отдадени в тайната на безконечната младост и хубост.



Тази загадка знае и 65-годишната Шарън Стоун, която няма различен метод да оправдае нейните зашеметяващи форми и неувяхваща хубост. Звездата продължава да се появява на всемирски събития в шикозни прилепнали рокли, което подлудява освен мъжете, само че и изнервя младите актриси. Жените Риби елементарно се влюбват на всяка възраст. С възрастта към хубостта и чара им се прибавя и мъдрост, което прави погледа им още по-загадъчен и прелъстителен.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР