Не можем да се примиряваме с този двоен стандарт, от

...
Не можем да се примиряваме с този двоен стандарт, от
Коментари Харесай

Каракачанов е непримирим към двойния стандарт между българи и роми

Не можем да се помиряваме с този двоен стандарт , от тези които работят и си заплащат налозите и се опасяват, че не могат да имат 9 деца тъй като не могат да ги изхранват и другата България където споделят аз ще си върша 9 деца, ще си употребявам ТЕЛКове, ще те обирам , разяснява пред НоваТВ министърът на защитата Красимир Каракачанов своята идея за интеграция на ромите.

Той изясни, че е записано недопускане да се заселват лица без адресна регистрация и да на се записват в противозаконни постройки. А за раждане трето, трето, пето и девето дете, да се концентрират върху три , а не да вършат девет деца и да се хвалят какъв брой са плодовити , след това ги захвърлят, а към момента има и продажба на деца, добави министърът.

Предвидените в документа ограничения за ограничение на раждаемостта на циганките не са расистки, а естествени , наложително обучение за безусловно всички, добавки за фамилии с две-три деца, добави той.

Лицемери са политиците, които подлагаха на критика неговата идея, хората, които подлагат на критика и настояват, че съм преписвал даже не са я чели, а концепцията е единствено осем странички. По-добре е в обединението да не се ревнуваме, а да се разбираме, изясни Каракачанов.
 Спиране на помощите, незабавен списък на гетата и доброволни отряди в концепцията на Каракачанов за ромите
Спиране на помощите, незабавен списък на гетата и доброволни отряди в концепцията на Каракачанов за ромите

" Интеграцията на ромите " - милиони левове напразно съгласно вицепремиера

Опитвам се да направя нещо работещо, а в моята страница хора споделят че съм доста мек . Когато на ромите им се дават обществени жилища или земя, да вземат участие в построяването , а не след 3 месеца да вадят паркет и да качват кон на третия етаж, разяснява Каракачанов.

За персоналната защита, не може някой да влезе в двора с прътове и нищо да не се прави . Това не е окончателния вид на концепцията, в този момент е на публично разискване , в медиите, сътрудниците, министрите, добави той.

Според него е лицемерничене да не се приказва за проблемите , дано да приказваме за тях и да приказваме остро по една идея , тъй като в случай че стане нещо неприятно, след това ще е късно , всеки ден има проблем.

Да не се вършат на правозащитници от София на жълтите павета с чанти за 2000 лева ., не от офисчето и на компютърчето да си прибираме хонорарчето, да си създадат офис в гетата , в Столипиново примерно, добави Каракачанов.

Не може младежи които не могат да си кажат името и да си го напишат да бият военнослужещи . Ако се помиряваме с това, че има хора, които не желаят да съблюдават закона, страната е починала, добави вицепремиерът.
 Каракачанов предложил концепцията за ромите, когато му преляла чашата
Каракачанов предложил концепцията за ромите, когато му преляла чашата

Тя не била обвързвана с изборите

Припомняме, след случая с Войводиново, вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разгласи, че ще твори идея за промени в политиката за интеграция на ромите . Тя включва тактики, свързани с образованието, надзор на раждаемостта, както и трудовата тегоба. На 7 януари 2019 година командос бе пребит от двама роми на пътя в село Войводиново. Предполага се, че двамата побойници са били подкрепени от група от близката циганска махала.

Каракачанов изрично отхвърли идея за интеграция на ромите , която провокира спорни реакции в Народното събрание , да е обвързвана с идните избори.

Според него казусът с ромите и гетата става все по-сериозен и скоро ще ескалира, а нетърпимостта в обществото не престава да пораства.
 Защо в този момент се прави идея за интеграция на ромите, пита Бат Сали
Защо в този момент се прави идея за интеграция на ромите, пита Бат Сали

Стотици милиони бяха изхарчени, а резултатът е съвсем нулев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР