Не може да се отрече, че влиянието на отдавна е

...
Не може да се отрече, че влиянието на отдавна е
Коментари Харесай

Серина Уилямс и Наоми Осака – между тениса и модата

Не може да се отхвърли, че въздействието на от дълго време е излязло оттатък спортния свят. Тя освен е една от най-хубавите тенисистки в света, спечелила 23 трофеи от Големия шлем, само че е не по-малко сполучлива и в други инициативи, в това число в стилната промишленост. Преди време Серина пусна на пазара лична марка S by Serena, а по едно и също време с това сплоти напъните си с Nike, с цел да сътвори Serena Williams Design Crew, самодейност, даваща опция на млади създатели да пробият в стилната промишленост. „ Моето партньорство с Nike се роди от общото ни предпочитание да създадем по -приобщаваща дизайнерска общественост “, споделя Уилямс пред Vogue.
               

" Когато имате многообразие, откривате нови вероятности, които водят до новаторски хрумвания. " Програмата продължава задачата си, като си партнира с разнообразни огромни организации, колежи и университети. Тази година младите дизайнери съумяха да преминат през образователна стратегия по дизайн в централата на Nike World, а резултатът е сбирка, въодушевена от Серина Уилямс.

„ Винаги съм била уверена, че персоналният жанр е въпрос освен на това по какъв начин изглеждате, само че и по какъв начин се чувствате “, споделя Уилямс. „ Стремя се да бъда друга както на корта, по този начин и отвън него, тъй че постоянно обичам да нося облекла и аксесоари, които демонстрират коя съм аз и какво обичам. Надявам се, че с тази сбирка всеки ще може да се усеща по същия метод. “ Колекцията ще бъде пусната на 1 септември.
               

Междувременно номер 2 в международната класация -, показа сбирка от рециклиран деним за Levi's. 23-годишното момиче доста добре знае, че от време на време може да въздейства на близките, даже и единствено посредством избора си на облекла и аксесоари. Затова и предходната година по време на присъединяване си в шампионата на US Open, Наоми носеше маски с имената на жертвите на расистките закононарушения в Съединени американски щати. Самата тя е дете на татко хаитянин и майка японка, по тази причина и преди две години одобри да стане лице на капсулната сбирка на Nike с японския бранд Sacai, а по-късно и на тази с Comme des Garçons.

Този месец Наоми Осака сплотява напъните си с за капсулна сбирка от четири модела, основани от рециклиран деним. По този метод тенисистката желае да увеличи осведомеността по отношение на въздействието на нашите привички на ползване върху планетата. Единият модел още веднъж издава нейните японски корени, тъй като съставлява кимоно с подобаващ към него колан. Със сигурност ще се впечатлите и от късите панталони с мъниста, които са направени под формата на ресни. Моделите обаче са в стеснен брой.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР