“Не мога да го нарека балон… не знам какво виждат

...
“Не мога да го нарека балон… не знам какво виждат
Коментари Харесай

“Не мога да го нарека балон…”: Разговор между пилоти преди да свалят обекта над езерото Хурон

“Не мога да го нарека балон… не знам какво виждат очите ми ”. Това е споделил единият от водачите на изтребител F-16, изпратени да прихванат неидентифициран летящ обект.

Това беше следващият случай, при който воъоръжените сили на Съединени американски щати бяха вдигнати на крайник, откакто бяха засечени серия от обекти, летящи във въздушното пространство на Съединени американски щати. За първия свален обект се знае сигурно, че е китайски балон, който евентуално е правил разследваща активност.

До момента обаче не е ясно какви са останалите обекти, които бяха свалени.

Записи от кабината на единия от изтребителите, пратени да смъкват задачата, бяха от профилирания боен уебсайт The Warzone в понеделник. Те демонстрират реакцията на водачите, които засичат осмоъгълен обект над езерото Хурон.

“Не мога го нарека балон… не знам какво виждат очите ми. Прилича на нещо… Прилича на обект, който е раздут… мъчно е да кажа, доста е дребен ”, споделя единият водач.

Една от аргументите все още да не е ясно какво тъкмо са свалили американските военни, е точно фактът, че обектите са били прекомерно дребни, а останките им не са открити.

“Размерът на това нещо…, това може да се окаже трудно…, толкоз е постепенно и малко, че съвсем не го виждам ”, прибавя водачът. Според него става въпрос за обект “по-малък от автомобл ”. От записа схваща и това, че водачите са обезпокоени от възможен конфликт с обекта, в случай че се опитат да го приближат, с цел да го огледат по-отблизо.

Те обаче съумяват да рапортуват, че от обекта висят железни жици.
  “Определено мога да видя железни въжета, само че не виждам нищо под него ”, се чува да споделя водачът, което е ясна индикация, че обектът наподобява на балон.
За цвета на обекта се схваща, че той е черен металик и може да отразява слънчевите лъчи. Пилотите не могат да дефинират и формата му. Според единият от тях той наподобява на “контейнер ”.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР