Не мога да давам оценка на службите, защото не съм

...
Не мога да давам оценка на службите, защото не съм
Коментари Харесай

Караянчева: Българските мюсюлмани трябва да бъдат подкрепени

Не мога да давам оценка на службите, тъй като не съм във вътрешността в активността им и се надявам, че си правят добре работата. Това разяснява Цвета Караянчева пред Дарик по отношение на терористичната офанзива в Нова Зеландия, осъществена от човек, който е бил предходната година в България.

По мотив опрощаването, а след това решението за отсрочване до 10 години на заплащанията на задълженията и лихвите на мюсюлманското изповедание, ръководителят на Народно събрание съобщи, че то е в тежко финансово положение и поради това се е пристъпило към сходно решение - тъй като духовните лица не са взимали заплати с месеци.

Караянчева уточни, че експерти са изказали мнение, че българските мюсюлмани би трябвало да бъдат подкрепени, тъй като са допустима отбрана от проникването на ислямски фундаменталистки хрумвания.

Лихвите по насъбраните задължения ще се преглеждат по общо съображение, изясни шефът на Народното събрание.

Няма ортаклък с Движение за права и свободи, безапелационна бе Караянчева, отговоряйки на тези, които внушават, че има съглашателство сред ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Никола Чанев ще е претендент на ГЕРБ за кмет на Кърджали, разгласи Караянчева, разяснявайки обстановката в този район на страната, откъдето тя е и народен представител.

Идеите за измененията в законодателството идват от министерствата, от неправителствените организации, и съгласно нея, те се вършат, с цел да се отговори на потребностите и измененията в обществото.

Караянчева прикани да не се подлагат на критика по този начин остро народните представители, тъй като те са определени от хората по места и познават проблемите на хората там, работят тези хора да живеят по-добре.

Според ръководителят на Народно събрание има закони, които би трябвало да се одобряват бързо, само че има и закони, които могат да изчакват и с месеци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР