Не мисля, че трябва да коментираме тези въпроси, защото това

...
Не мисля, че трябва да коментираме тези въпроси, защото това
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Питаш ги защо протестират – отговор не получаваш, само крясъци

Не мисля, че би трябвало да разясняваме тези въпроси, тъй като това съдружни решения. Само ще кажа, че е безсмислено да се подава оставка, защото едни предварителните избори ще донесат единствено загуби на страната. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия водачът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание.

,,Помните, че на президентските избори и на европейските такива нямаше оборване, а в този момент се постанова мантрата за нечестни избори. Коалицията си стои устойчиво и ще си свърши работата, за която е определена. Разбира се, постоянно всяко ръководство заплаща висока цена, всяко ръководство поражда неодобрение и по този начин е в целия свят, тъй че е обикновено да се заплати някаква цена, само че каква ще бъде тя, ще разберем през март'', разяснява още Симеонов.

Всяко друго решение като предварителни избори и служебно държавно управление ще са в ущърб на страната и българския народ. Напук на всички възгласи и лозунги, в последните години България има прогресивно развиване, само че коронавирусът нанесе известно закъснение на икономическите ни темпове. Въпреки това влязохме в Чакалнята на Еврозоната, повишихме приходите на популацията, минималните пенсии към този момент са 300 лв. с добавката от 50 лв.... за какво никой не прави оценка тези старания? Нашите предизборни обещания към този момент са факт. Мисля, че истината би трябвало да се споделя, изясни водачът на НФСБ.

В нито един миг никой не донесе една декларация, едно искане, едно единодушие за среща, само че тук, на тези митинги, няма претенции. Ако питаш някого от площадине за аргументите за митинга, няма да получиш отговор – има единствено викове и грозни подиуми на посягане против служителите на реда. В тези митинги няма причини, а и два месеца тероризираха столицата с всякакви блокади, уточни.

,,Имаме да свършим редица действия, свързани с патриотичните задължения – това са втвърдяването на позицията по отношение на битовата престъпност, приобщаването на маргиналните общности към образованието, патриотични действия в учебните заведения. Продължаваме и в битката със заздравяването на правосъдната система'', добави той.

За мен Урсула фон дер Лайен не е някакво високо слънце в зенита. Тя от скоро е на тази позиция и ние имаме правото да го приемем или да не го приемем. Но нейния апел за предоставяне на прекомерно огромни права на маргинали, гейове, лесбийки, травестити просто няма по какъв начин да го допуснем, отговори Симеонов на въпрос за първото послание на ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен, която в словото си разкритикува политиките на популистите и националистите в националните държавни управления.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР