Не мисля, че оставката на г-н Симеонов е толкова съществена.

...
Не мисля, че оставката на г-н Симеонов е толкова съществена.
Коментари Харесай

Работодателите защитиха Симеонов от майките, Домусчиев обяви синдикатите за вредни

Не мисля, че оставката на господин Симеонов е толкоз основна. Така разяснява вицепремиерът Валери Симеонов горещата тематика с изцепката му по отношение на майките на децата с увреждания и думите му, че става въпрос за една група " кресливи дами ". Симеонов приказва след срещата си с работодателите.
Той добави, че решение за оставка можело да бъде взето от Политическия съдружен съвет на ГЕРБ и " Обединени патриоти ". Когато господин Борисов, господин Каракачанов и господин Сидеров ми изискат оставката по политически аргументи, ще я подам. По персонални аргументи не виждам защо да си дам оставката – това е истината, боли – не боли . Винаги съм казвал истината и ще не преставам да го върша, изясни Симеонов. Протестите на Българска социалистическа партия не ме тормозят – работата на опозицията е да прави митинги, добави водачът на НФСБ.
Не може улицата да диктува държанието на хората, в Народното събрание и Министерския съвет се влиза с избори, другото е хунта, обявиха от АОРБ, като видяха в Симеонов " четвърти-пети министър ", който може да си тръгне, а " работи добре ". " Благодаря за поддръжката на работодателските организации, която те сами пожелаха да изразят ", сподели вицепремиерът.
Винаги сме се изказвали срещу предварителни избори, тъй като тогава страната не работи - това е неприятно за нашите служащи, които са 82% от заетите в страната, които в последна сметка са гласоподаватели, добави и ръководителят на АИКБ Васил Велев. Не може улицата да подменя демократичните институции - тази позиция сме я заемали постоянно, без значение кой ръководи, сподели още той.
Държавният бюджет през работодателския взор
Дано нашите претенции бъдат чути, а освен тези на синдикатите, които с безусловно популистки претенции получават каквото си желаят. Винаги съм казвал, че те са нездравословни за България. Това съобщи ръководителят на КРИБ и притежател на футболен клуб " Лудогорец " Кирил Домусчиев.
Домусчиев, дружно с сътрудниците си от Асоциацията на организациите на работодателските организации в България (АОРБ), гоовриха след срещата си с вицепремиера Валери Симеонов. Логично те заедно се оплакаха от повдигането на оптималния застрахователен приход – от 2600 до 3000 лв.. Специално Домусчиев разгласи, че Тристранката не работи. Той и Васил Велев акцентираха, че с повдигането на осигуровките не се оказва помощ на дребния и междинен бизнес. Освен това, съгласно Домусчиев, с Валери Симеонов имало единодушие по въпроса, тъй като Симеонов идвал от бизнеса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР