Не ми позволяват да вдигна и кокошарник върху собствения ми

...
Не ми позволяват да вдигна и кокошарник върху собствения ми
Коментари Харесай

Прецакаха Христо Гърбов с парцел на морето. Комикът спи в каравана

„ Не ми разрешават да подвигна и курник върху личния ми парцел, а дадох толкоз пари ”, жалва се ощетеният артист.

Вече 8 години Христо Гърбов е притежател на земя в Лозенец, само че няма право да строи върху нея и е заставен да курортува в каравана. Сега комикът още веднъж е в българското Сен Тропе и вместо да спи в уютна лична вила, се гъчка със брачната половинка си във фургон на колела.

Причината за несгодите на артиста е спреният градоустройствен проект на община Царево. Развитие по проблема няма от близо десетилетие и звездата от „ Комиците ” и „ Столичани допълнително ” е изгубил вяра, че в миналото ще може да си вдигне къща в морското селце. Единственото му утешение е, че и други хора са на същия хал и им е неразрешено да строят.

„ Имам земя в Лозенец, само че какво от това, като не я вкарват в регулация? Дори един кокошкарник не мога да направя, камо ли бунгало ”, ядосва се 59-годишният актьор. Навремето той вложил огромна част от спестяванията си в парцела с концепцията да построи там мечтаната лятна резиденция. Уви, на равнищата му и до момента няма ни ток, ни канализация.

Преди няколко дни папараците ни снимаха Гърбов и жена му – режисьорката Иглика Трифонова, да идват в Лозенец със фамилната си каравана. Фургона те паркираха на своя личен имот, написа " Уикенд ".

Христо е заградил с телена мрежа терена, а от едната страна има и зид. В обраслия двор се издига дребен заслон, под който семейството държи столчета, легени, лейка и туби с вода. Вероятно тази сграда е записана в регистрите като постройка за депозиране на принадлежности – по закон комикът има право на барачка, в която да държи лопати, гребла и така нататък

Скоро откакто отпускарите Гърбови се настаниха в парцела си, им пристигнаха и първите посетители - навести ги приятелско семейство с внучето си. Иглика, която се беше разпищолила по бански, трябваше бързо да си облече рокля, та да не смущава познатите си с голо тяло. Христо пък взе непознатото дете в ръце и стартира да го подмята. Самият той е дядо на едногодишната Христина – рожба на доведената му дъщеря, напомнят осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР