Не крием, че сме фенове на Emily in Paris. Въпреки

...
Не крием, че сме фенове на Emily in Paris. Въпреки
Коментари Харесай

Лукас Браво от сериала Emily in Paris за бъдещето на героя си

Не крием, че сме почитатели на Emily in Paris. Въпреки " некоректното " си показване на французите и френския метод на живот, сериалът на Netflix ни забавляваше с комбинацията от пъстри герои, изненадващи тоалети, сантиментални връзки и неочаквани обрати.
 Emily in Paris, Ким Катрал, наличието на актрисата на премиерата в Париж и ще взе участие ли в сериала
Очаква ли ни изненада във трети сезон на Emily in Paris

Името на една звезда се свързва със сериала на Netflix

Точно с подобен приключи и последният излязъл сезон на сериала. На финала на трети сезон Камий (Камий Разат) сподели " не " на избраника си Габриел (Лукас Браво) пред олтара, тъй като разкри, че е наясно с възприятията му към Емили (Лили Колинс).

Лукас Браво пък дава изявление за People, в което открехва малката врата към това какво да чакаме от героя му в четвърти сезон. " Ще гони своята звезда Michelin. Ще помъдрее. И няма да желае да се занимава с любовни драми. Струва ми се, че ще се стреми към нещо зряло и устойчиво. "

35-годишният френски артист споделя също, че чака да види най-голямото развиване в героя си точно в четвърти сезон на Emily in Paris. " Ще се веселя в него да внеса от нещата, през които аз съм минал и които са се случили на мен през последните четири години. "

Браво обаче разкрива и че ще би трябвало да изчакаме до излизането на новия сезон. Работата по него е спряна поради стачката на сценаристите в Холивуд. " Не желаеме да започваме работа, до момента в който нещата за тях не се решат. Близки сме със сценаристите си и стоим зад тях. "

Всички излезли сезони на Emily in Paris са налични за гледане по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР