>Не искам да влизам в излишни коментари, не пожела да

...
>Не искам да влизам в излишни коментари, не пожела да
Коментари Харесай

Георги Христов скочи на шоуто Като две капки вода заради авторски права

>
" Не желая да влизам в непотребни мнения ", не пожела да продължи тематиката Георги Христов, който напълно скоро има концерт и гениалното парче " Нямам потребност от доста другари " ще е гвоздеят в него.

Певецът е безапелационен и че не желае да разяснява сътрудници и във връзка с имитацията на Стефан Илчев. " Не виждам българска телевизия, само че адмирирам всеки надарен младеж ", бе сбит огромният Георги Христов, оповестява " България Днес ".

" Той е доста сложен и присъщ облик. Изключителен. Надявам се най-малко за малко да съм се докоснал до това, което той съумява да съобщи на публиката. Но въпреки всичко да не забравяме, че аз съм в това шоу, с цел да се развличам ", показа незабавно след осъществяването си Стефан, който завоюва седмия лайв в шоуто със звездното си преобразувание с помощта на зрителския избор.

Съвсем скоро и Митко Щерев забрани негови песни да бъдат изпълнявани в шоуто " Като две капки вода ". Композиторът счита, че няма тъкмо и ясно уредени права сред тв продукциите и композиторите, както и текстописците за потреблението на авторска музика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР