Не искам да се връщам назад и не е прилично

...
Не искам да се връщам назад и не е прилично
Коментари Харесай

Румен Петков не казва кои други министри са се срещали с братя Галеви

" Не желая да се връщам обратно и не е обичайно да го върша. ". Toва съобщи някогашният вътрешен министър, част от Тройната коалиция Румен Петков пред БиТиВи за диалога си като отраслов министър с братя Галеви. Сега Петков е водач на АБВ и част от коалиция " Левицата ".

Припомняме, че е било направено на 3 юни в 8.00 часа сутринта, има и публикуван смъртен акт. Усилено се ревизира дали на територията на България се намира и другият от " братята " - Пламен Галев . Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев съобщи, че се работи по версията Ангел Христов да е вкаран мъртъв у нас.

Той изясни, че не мотивът за срещата му с братя Галеви е мотив за оставката му като вътрешен министър . Румен Петков разговарял. По предложение на чиновник на Националната работа за сигурност била проведена срещата с братя Галеви, само че служителят провалил специфичните разследващи средства и Петков го уволнил.

Има отчети, има материали и, ще е спекулативно, отхвърли да разяснява Петков повече детайлности по случая. Институционално не се интересува тези хора къде са и какво вършат , добави Румен Петков.
 Министерство на вътрешните работи и прокуратурата нищят случая с Ангел Христов Обновена
Министерство на вътрешните работи и прокуратурата нищят случая с Ангел Христов

Разследва се дали е погубен, по какъв начин е влезнал в страната и кой му е помагал

Той отсече, че неговата душа не е сладкарска витрина и няма да каже още кои министри са се срещали с братя Галеви.

Румен Петков се опита да се пошегува, че най-вероятно съветския президент Владимир Путин е прострелял Ангел Христов , вкарал го е в страната и след това го е прострелял още един път.

Румен Петков не чака повече да е министър на вътрешните работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР