Не искам да разхищаваме средства - всички футболисти в зимната

...
Не искам да разхищаваме средства - всички футболисти в зимната
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Зимната селекция ще е изцяло със свободни агенти

" Не желая да разхищаваме средства - всички футболисти в зимната селекция ще са свободни сътрудници. Искаме да създадем конкуренция за да повдигнем равнището ", съобщи старши треньорът на Станимир Стоилов в изявление за Дарик радио.

Мъри изясни, че от идването си до момента следи напълно най-малък прогрес в тима, само че все по този начин не е достигнато равнището на критерия " Левски ". За това равнище спомага и неналичието на опит у младите футболисти:
 Работи ли гратис Мъри в Левски? Работи ли гратис Мъри в Левски?
Наставникът на ПФК Левски Станимир Стоилов и неговият треньорски щаб към момента не са взели никакви пари от клуба. Откакто се завърна на с...

" Имаме извънреден дефицит на футболисти, огромна част от младите към момента не могат да играят в огромния футбол. Не съм последовател на огромните селекции и разбърквания ", акцентира още треньорът на " сините ".

Стоилов, който има и функционалността на състезателен шеф на Левски, изрази вяра и убеденост, че макар бавните стъпки, посоката е вярна.

" Най-важното беше, че видях тим, който държи съперника си в неговата половина на терена. Виждам и незадоволително футболно самочувствие. Няма да се уморя да върша забележки на футболистите, до момента в който не станат задоволително положителни. Не се тормозя да ме наскърбяват ".

В съботния ден следва Левски да изиграе контролна среща с отбора на Пирин Благоевград, а Стоилов показа, че междинната възраст на футболистите, които щаба пуска в игра, ще бъде под 20 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР