Не играхме по начин, който на мен ми се искаше.

...
Не играхме по начин, който на мен ми се искаше.
Коментари Харесай

Любомир Минчев: Щом не сме продължили, до тук са ни били възможностите

Не играхме по метод, който на мен ми се искаше. Има справедливи аргументи, само че не би трябвало да се оправдаваме с тях. Това сподели на конференция през днешния ден в Плевен старши треньорът на баскетболния Спартак Плевен Любомир Минчев. Заедно с мениджъра на клуба Богдан Петков и треньора Тодор Тодоров, те разясниха резултатите на плевенчани през сезон 2022/2023. във втората среща от четвъртфиналната серия и влезе в топ 4 на Националната баскетболна лига след 2:0 победи.

" Щом не сме траяли, до тук са ни били опциите. Имахме неща, които са част от спортния живот – травми и ограничавания на състава, ротации, най-много при нас беше при високите играчи. Смятам, че това бе една от компликациите в тима - в ротацията и в опълчването в битката изпод в подкошието след травмата на един от чужденците ", сподели още Минчев.

Той добави, че за идващия сезон диалозите занапред предстоят, има набелязани цели, само че е към момента рано да се разяснява.

Според мениджъра на клуба Богдан Петков през последните две години се е завърнал ползата на обществото към тима на Спартак Плевен.

" Завършва двегодишен цикъл, в който имахме за цел да върнем по-големия интерес на обществото към нашия тим. Смятам, че го постигнахме. Чисто статистически данните сочат, че нашата зала е най-посещаваната в края на този сезон от всички в Националната баскетболна лига. Това приказва, че мачовете на тима провокират сериозен интерес в нашето общество, което значи до не дребна степен, че тимът си е приключил работата ", безапелационен бе Петков.

Той съобщи, че клубът няма финансови усложнения, което е плод на неимоверни старания. " Надяваме се вероятностите пред нашия тим да са от ден на ден ", добави мениджърът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР