Не го видях, защото той фактически летеше отдолу и когато

...
Не го видях, защото той фактически летеше отдолу и когато
Коментари Харесай

Ето Какво Се Е Случило! Свидетелка На Мелето Разказа За Зверския Побой Във Велико Търново! Англичанинът Е Пребит От

" Не го видях, тъй като той в действителност летеше изпод и когато се включих от завоя, той ме изпревари, като направи тройно изпреварване ", сподели Мария.

Тя застига джипа още веднъж на червен светофар, когато водачът към този момент спори с задграничен възрастен мотоциклетист. Оказва се, че свадата е почнала по-рано, точно поради високата скорост на джипа. На светофара мотоциклетистът стопира пред автомобила, с цел да му препречи пътя, слиза и стартира да ръкомаха и да се пробва да изясни на британски, че не би трябвало да се движи по подобен метод. Шофьорът на джипа излиза и стартира пердах, мотоциклетистът е повален на земята, а водачът го рита.

Боят траял 30-40 секунди.

" Бях сама в колата и не можех да направя нищо друго, с изключение на да фотографирам ", сподели още момичето.

Наоколо обаче е имало и други хора, само че те също единствено са гледали.

" Въпросният човек изложи всички движещи се на заплаха. Този с джипа караше извънредно по " Магистрална ", засече мен, една образователна кола и още доста. Изпреварваше дори отвътре на платното и направи същото и с този човек с мотора(той се оказа англичанин), на светофара индивидът от мотора слезе засегнат и стартира да му вика... и тогава към този момент другия слезе от джипа и стартира да го удря, най-гадното беше когато го смъкна на земята и го риташе ", описа още тя.

В последна сметка след публикуването на видеото на Мария полицията се самосезира. Днес ще има разпити.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР