Не е за вярване! Лепнаха фиш на патрулка в Пловдив

...
Не е за вярване! Лепнаха фиш на патрулка в Пловдив
Коментари Харесай

Проверяват кой лепна фиша на патрулката

Не е за поверие! Лепнаха фиш на патрулка в Пловдив

В пловдивската полиция е почнала инспекция по обявата в Марица.бг за лепнат фиш на служебна патрулка. Това оповестиха за уеб страницата ни от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Както съобщихме па-рано, във фейсбук се появи фотография на патрулка, спряла на ул. „ Капитан Райчо “, която има на шофьорската стъкло фиш за погрешно паркиране.

„ На 28 октомври екип на „ Общинска полиция “ е направил три инспекции за погрешно спрели коли на улица „ Кап. Райчо “. В интервала от 10,30 до 16,30 ч. на мястото са били глобени 19 извършители “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Според първичните данни служебният автомобил спрял при започване на колоната с погрешно спрели возила и екипът почнал да лепи фишове на нарушителите. Предполага се, че до момента в който служителите на реда са били надалеч от колата си, някой от първите осъдени е отлепил фиша от своето стъкло, лепнал го е на патрулката, снимал е, а след това отново го е махнал. Самите служители на реда, откакто са си свършили работата, не са разкрили фиша на стъклото на патрулката, настояват от полицията.

Тепърва ще се обяснява кой е направил фотографията на патрулката с фиша и дали това е създателят на шегата с униформените.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР