Не е тайна, че никой не обича хлебарките. Да не

...
Не е тайна, че никой не обича хлебарките. Да не
Коментари Харесай

Най-успешният метод за прогонване на ХЛЕБАРКИ от дома ви

Не е загадка, че никой не обича хлебарките. Да не приказваме, че съществуват хора, които изпитват нескрита злоба към вредителите.
Техните нашествия са същински безочливи и в случай че не създадем нищо по въпроса, дребните буболечки няма да изоставен дома ни на своя воля.
Истината е, че хлебарката е притежател на редица заболявания и това е една от главните аргументи хората да я ненавиждат.
Едно от най-силните оръжия на вредителите е тяхната експедитивност и нощното им „ ловуване ”. Рядко през светлата част от деня ще се покажат. Обикновено са привикнали да атакуват храната и минута по-късно да няма диря от тях.
Вероятно ви се е случвало вечер да се пробудите и да ги забележите на пода в банята. В момента, в който протегнете ръка към тях, те на часа се изплъзват и си намират несъмнено укритие.
Как да се отървем вечно от хлебарките?
На пазара може да откриете най-разнообразни препарати, предопределени за битка с хлебарки. Да не приказваме, че съществуват стотици компании, предлагащи тази услуга.
Ако въпреки всичко обаче не сте последователи на химичните разтвори и предпочитате всичко да се случва надалеч по-безопасно и щадящо средата за живот на цялото ви семейство, пробвайте нашия способ. Гарантираме, че работи безотказно, даже при най-нахалните и сложни за прогонване хлебарки!
 С този трик ще забравите за хлебарките С този трик ще забравите за хлебарките
Ако хлебарките са се открили в дома ви, никога не би трябвало да оставяте обстановката да се развие. Те доста бързо ще се разпрос...
Безреден капан за досадните вредители:
• Стъклен буркан
• Кора от банан
• Вазелин
Това е всичко, което да имате на разположение, в случай че желаете небрежно да измайсторите най-ефикасното средство за залавяне на хлебарките.
 12 метода да разкарате хлебарките и мравките от вкъщи си вечно 12 метода да разкарате хлебарките и мравките от вкъщи си вечно
Мравки, бълхи и хлебарки са най-честите неканени посетители в нашите домове и жилища. Разбира се, всички знаем за заплахите, които само че...

Измийте и подсушете стъкления съд и намажете щедро вътрешността му с вазелин. Поставете кората от един банан на дъното му.
Бурканът оставете наоколо до мястото, където постоянно сте виждали хлебарки. Вредителите ще бъдат примамени от сладостта на аромата. Те няма да пропуснат опцията да влязат вътре в съда. Добрата вест е, че не ще съумеят да се измъкнат от клопката.

След като се разсъните, ще станете очевидци на десетки хлебарки, останали в буркана. Затворете го и го изхвърлете. Това е най-лесният и безвреден метод за залавяне на неприятелите, които ни карат да изпитваме гадност, щом ги зърнем!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР