Не е рядкост известни актьори да посещават премиерите на филми

...
Не е рядкост известни актьори да посещават премиерите на филми
Коментари Харесай

Как Нина Добрев се пошегува с Брад Пит

Не е необичайност известни артисти да посещават министър председателите на филми на свои сътрудници, с цел да изкажат по този метод поддръжката си към тях. Можем да кажем, че Нина Добрев направи нещо сходно. И то не с кого да е, а с Брад Пит.
 Брад Пит,
Докога ще не престават провокациите на Брат Пит

Актьорът още веднъж изуми всички с визия

Българката не е участвала на някоя от министър председателите на " Убийствен трен ", който е по кината от 5 август, само че въпреки всичко съумя да откри метод хем да поддържа кино лентата и сътрудника си, хем да се пошегува.

В профила на Добрев в Instagram виждаме, че преди дни е участвала на събитието, проведено от Louis Vuitton в Бевърли Хилс - 200 TRUNKS, 200 VISIONARIES: THE EXHIBITION. Но виждаме също по този начин, че най-вероятно е отишла и на кино, с цел да гледа " Убийствен трен ".

Казваме най-вероятно, тъй като не можем да бъде изцяло сигурни, само че Нина разгласява фотография, на която виждаме по какъв начин театралничи пред постер на кино лентата. Но не просто театралничи, а е направила много забавна чупка в кръста, тъй че задните ѝ елементи се оказват в непосредствена непосредственост до лицето на Брад Пит.
 Нина Добрев, тигровите акули, гмуркането с тях и за какво е значимо да ги защитим
Нина Добрев не се опасява от акулите

Актрисата приканва те да бъдат предпазени

В описанието към поста Нина Добрев шеговито написа, че в никакъв случай до момента не е сядала върху лицето на Брад Пит. По-голямата част от почитателите на актрисата в обществената мрежа също оцениха възприятието ѝ за комизъм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР