“Не е правилно хора от България и Словения да идват

...
“Не е правилно хора от България и Словения да идват
Коментари Харесай

Партиен началник на Джамбазки и Каракачанов: Харесвам Бангладеш повече от българите!

“Не е вярно хора от България и Словения да идват във Англия без никакви ограничавания и автоматизирано да имат права, каквито хората от Бангладеш или Сингапур нямат”, написа английският министър Майкъл Гоув. Той дава отговор за Брекзит в английския кабинет и е измежду авторитетните политици в ръководещата Консервативна партия. Затова мнението му се счита за публична позиция на торите, още повече че е част от публикация на Гоув за “Дейли мейл”, в която се обрисуват бъдещите им управнически проекти, в случай че завоюват парламентарните избори на 12 декември.

Според министъра не е почтено хората, идващи от европейски страни, да имат достъп до безплатното английско опазване на здравето, до момента в който останалите имигранти чакат към 5 година и заплащат такси, с цел да бъдат позволени до системата му.

Консерваторите дават обещание да осъществят Брекзит в края на януари и по-късно да отстранен преференциалното състояние на европейските жители.

Те възнамеряват въвеждането на нова имиграционна система от 2021 година, при която всички чужденци се правят оценка посредством точкова система, с цел да получат виза. Идеята е в страната да влизат единствено лица, които имат предложение за работа или са признати да следват. Така торите се надяват да прекратят източването на обществената система от хора, които поради свободното придвижване в Европейски Съюз идват сякаш да работят, а след няколко месеца се записват за помощи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР