Не е известно с точност по каква причина, но най-трагично

...
Не е известно с точност по каква причина, но най-трагично
Коментари Харесай

Сензационна версия: "Титаник" е попаднал във времеви възел, появява се навсякъде

Не е известно с акуратност по каква причина, само че най-трагично известният пътнически транспортен съд в историята на пътническото корабоплаване "Титаник " стана и най-загадъчният в проекта на преместването на хора във времето и пространството.

В течение на целия минал век "отзвуци " от тази международна покруса се показваха ту в едно, ту в друго място и в разнообразни години, при което не става дума за следи като остатъци от най-големия пътнически транспортен съд при започване на XX век, а за живи хора, в миналото попаднали в толкоз ужасни условия, и техните "викове за помощ ".

Например, на всеки шест години, започвайки от 1918 година, радистите по целия свят чуват сигналите "SOS Титаник ". Каквото и да е това, само че този факт свидетелства, че времето не е напълно това, за което ние го мислим и си представяме. Но да бяха единствено тези сигнали...

Спасяването и мигновеното безследно изгубване на пасажери от "Титаник "
Екипажът на риболовния транспортен съд "Фосхаген " на 24 септември 1990 година е свалил от на 300 километра от Исландия жена на към 30 години, която се казвала Уини Коутс - пътничка на "Титаник ".

Тя даже имала билет за кораба, датиращ от 1912 година, а също е и била облечена съгласно модата на началото, а не на края на века.

Както се оказало по-късно, тя била излятата Уини Коутс, снимана на фотография малко преди отплаването на кораба. Опитният психиатър Джи Холанд, изследвайки избавената жена, писа, че тя фактически се намира в някакво извънвремево положение от момента на морската покруса. Като това е над неговото схващане: какво в действителност се е случило с тази нещастна жена?

Всъщност, година по-късно, на 9 август 1991 година норвежкият транспортен съд "Ларсон Нейпер " извадил от водата още един пасажер на "Титаник ", който твърдял, че е капитан.

Отпечатъците на пръстите му съвпаднали със съхраняваните в архива отпечатъци на Едуард Джон Смит, който сякаш бил умрял в съдбовната нощ на 15 април 1912 година.
През 1992 година (по други данни през 1994) риболовци от норвежки транспортен съд извадили от водата на Атлантика младенец - момиче, което директно сили е било на една година. Тя плавала върху избавителен пояс от "Титаник ", била доста премръзнала, само че към момента жива. Детето било избавено и след това специалистите открили, че това, най-вероятно, е дете, което е било зачислено измежду пасажерите на потъналия през 1912 година транспортен съд.


Най-накрая, на 14 декември 1992 година е бил регистриран още един сходен случай.

Отново норвежки риболовци, на които внезапно моторът заглушен в Северния Атлантик, ненадейно разкрили именития "Титаник ", който като че ли изплувал от дълбините. На борда на кораба имало хора, които викали и молели за помощ.
Рибарите обаче не съумели да се доберат до "Титаник " и някак си да оказват помощ на бедстващите, тъй като корабът им самичък търпял злополучие и се носел по вълните на океана.

Впоследствие риболовците разказали, че "Титаник " е бил на вода единствено няколко минути, през това време няколко от пасажерите съумели да скочат. А по-късно корабът потопен в дълбините.

На сигнала за злополучие на норвежките риболовци реагирал крайцер на Военноморски сили на Съединени американски щати. От водата били извадени на борда му 13-те пасажера.

Експертът по морски нещастия, публицист и публицист Филин Старнес, който е разказал на света за този неповторим случай, твърди, че представителят на Военноморски сили на Съединени американски щати на неговия въпрос, дали това в действителност се е случило, не е дал никакъв отговор. Тоест, той не е споделил "да " или "не ", тъй като от една страна, достойнството на офицера не му е разрешила да излъже, а от друга - очевидно, дадената клетва не му разрешава да разкрие тайната.

Това потвърдиха и норвежките риболовци, очевидци на фантастичното избавяне на пасажерите от "Титаник ", на тях също им забранили строго да приказват за този случай.

Плътната завеса на тайната покри и всичките останали случай на избавяне на пасажерите на "Титаник ". Никой не знае ориста нито на Уини Коутс, нито на капитан Смит, даже и на дребното момиченце, както и на 13-те избавени от американците пасажери, скочили от кораба.

Изследователят океанолог Мелвин Идланд, посветил на този въпрос не малко време и сили, е достигнал до извода, че "Титаник " по някакъв метод е попаднал във времеви възел, и точно затова той е почнал по толкоз изумителен метод да се появява в идващите години.

Това е доста забавен случай, само че за жалост всичките детайлности към него са "погребани " в архивите на Пентагона и останалите военни ведомства, които по някаква причина считат, че елементарните хора не са почтени, а и неспособни, да научат повече от това, което им се поставя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР