„Не е изключен вариантът ВМРО, „Атака“ и НФСБ заедно да

...
„Не е изключен вариантът ВМРО, „Атака“ и НФСБ заедно да
Коментари Харесай

Волен Сидеров за ситуацията в ОП: Все повече белези има бракът да се разтрогне

„ Не е изключен разновидността Вътрешна македонска революционна организация, „ Атака “ и НФСБ дружно да се явим на евроизборите. Въпреки че от ден на ден белези има за анулиране на брака. Нямаме имущество да разделяме... “, сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание Волен Сидеров.

Той съобщи, че вотът за Екологичен потенциал е значим за всеки и разясни, че не знае за какво се омаловажа от Валери Симеонов.

На въпрос на публицисти постоянна ли е обединението Обединени патриоти, Сидеров попита на тях дали не им е омръзнало непрекъснато да го питат това. „ Аз в никакъв случай не съм бягал от събиране на коалиция. Никога не съм бягал или бойкотирал такива срещи “, добави той.

Като ръководител на ПГ на Оперативна програма Сидеров изясни, че няма проблеми да събере сътрудниците си. „ Наистина ли се тревожите? “, попита той публицистите и съобщи: “Трогвате ме! “. „ Още през днешния ден ще се обадя на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, sms ще им пусна “, даде обещание водачът на „ Атака “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР