Не е хубав човек, не го харесвах. Взимал е наркотици.

...
Не е хубав човек, не го харесвах. Взимал е наркотици.
Коментари Харесай

Приятелката на Суботинов за задържания за убийството Веселин: Взимал е наркотици

„ Не е прекрасен човек, не го харесвах. Взимал е опиати. Много пъти го е манипулирал, бъркал му се е в живота. Не съм била чак толкоз близка с него “. Това сподели пред bTV за Веселин Вълчанов, обвиняем за жестокото ликвидиране в София , Тереза. Тя е другарка на втория арестуван Константин Суботинов, който е с повдгинато обвиняване за укривателство. 

Съдът реши да го остави в ареста

Тя разказа приятеля си Константин като добър и работлив човек.

„ Никога не е работил единствено на едно място, постоянно най-малко на две, а се е случвало и на три, с цел да може да изкарва пари и да не се лишава. Познавали са се с убитото момче. Не толкоз близки връзки колкото с Веско. Излизали са дружно с тримата. Константин е доста добър и считам, че не е помислил това, което прави. Не считам, че го е направил с неприятна предумисъл. В миг на потрес не е мислил толкоз рационално и по тази причина е оказал помощ “, сподели още Тереза пред bTV. 

Тя описа, че Константин и Веселин се познават от пет години и са доста положителни другари. По думите ѝ Веселин може да е заплашил или манипулирал Константин. 

„ Не сме се чували изобщо. Много добър човек, когато стана това и разбрах не можех да допускам, че е можел да стане очевидец на такова нещо, по какъв начин изобщо е имал душeвността да издържи тази панорама “, добави Тереза.

По думите ѝ Константин не използва опиати и не е давал индикации, че има някакви проблеми.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР