Не е един, а двама от най-обичаните български актьори ще

...
Не е един, а двама от най-обичаните български актьори ще
Коментари Харесай

Владо Карамазов се помири с Юлиян Вергов! Ще се изненадате в какво влизат рамо до рамо

Не е един, а двама от най-обичаните български артисти ще влязат в „ Откраднат живот” този сезон. Актьорът Юлиян Вергов към този момент призна, че се връща в сериала. Но паралелно с него влиза и Владо Карамазов.

Двамата артисти, за които се шушукаше, че от няколко месеца не си приказват, към този момент са заровили томахавките и даже снимат дружно. Любимците на нежния пол влизат в новия сезон на „ Откраднат живот”, само че Карамазов настойчиво крие каква роля ще играе в сериала.

„ Той е много забавен персонаж”, споделя артистът, цитира „ Телеграф”.

„ Той доста добре познава двете страни на лекарската професия”, издаде Карамазов детайлности към героя си. И също по този начин разкри, че към момента не е научил комплицираната здравна терминология, само че скоро ще му се наложи да го направи.

Преди малко повече от месец стана ясно, че Владо Пенев също влиза в сериала, а феновете посрещнаха с възторженостти завръщането на Юлиан Вергов. Междувременно стана ясно, че и 6-годишния наследник на Евтим Милошев—Петър ще бъде новото попълнение в поредицата.

В шестия сезон на лентата, малчуганът ще играе наследник на санитар от болничното заведение. Пепи ще си партнира с по-големия си брат–Димитър Рачков–младши, наследник на комика и някогашната му брачна половинка Христина Апостолова.

10-годишния артист към този момент е с непрекъснато наличие в сериала, като той не е единственият му ангажимент. Въпреки нежната си възраст детето има много сериозен опит на сцената на „ Сълза и смях” в постановката „ Вражалец”.

 Владо Карамазов се помири с Юлиян Вергов (Влизат заедно в „Откраднат живот”)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР