“Не бяха резултатите, които очаквахме, но все пак това са

...
“Не бяха резултатите, които очаквахме, но все пак това са
Коментари Харесай

ЦСКА - София се завърна, Турицов хвали Илич и обеща много по-силен червен тим

“Не бяха резултатите, които чакахме, само че въпреки всичко това са другарски срещи. Проведохме добра подготовка. Присъединих се по-късно, само че се усещам добре физически. През целия лагер натоварванията бяха огромни, само че имаме задоволително време да се подготвим още по-добре. Мисля, че ще влезем добре в шампионата. Не съм работил доста със Саша Илич, само че за късото време мисля, че е доста добър треньор и пасва на тима.

Все отново са контролни срещи, бяхме в подготовка, много изморени. Но мисля, че няма да има нищо общо шампионата с тези мачове.

Не сме коментирали нищо за евротурнирите. Да забележим първо шампионата. Има време.

Силно се надявам да сме конкурентни на Лудогорец и Левски. Не мога да ви кажа занапред, само че по тази причина играем. Надявам се тази година да е по-успешна за нас.

Ръководството разгласи, че приготвя още прехвърляния. Те знаят най-добре. Ние, футболистите, би трябвало да изпълнияваме условията на треньора. Каквото той каже - е това.

След зимата все едно тимът потегли надолу. Силно се надявам това да се промени и повече да не се случва, тъй като и с националния тим, и с ЦСКА имахме много тежки мигове ”, разяснява Турицов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР