Не бива да се допуска българи да се бият с

...
Не бива да се допуска българи да се бият с
Коментари Харесай

Напрежението на протеста може да се обърне срещу кукловодите

" Не бива да се позволява българи да се бият с българи, единствено и единствено да се обслужи нечий политически интерес ".

Така престъпният психолог Тодор Тодоров разяснява пред БНР ескалацията на напрежение при блокадата на румънското посолство преди няколко дни. Според него има риск напрежението в София да стане още по-голямо с настъпването на септември и края на летните отпуски.

" Ако се стигне до по-голяма ескалация, това ще се обърне по отношение на всички, които сега са изкушени от това да бъдат кукловоди ", съобщи Тодоров.

В понеделник вечер майка, возеща двете си деца, се. Колата ѝ бе спряна и потрошена от протестиращите. Полицията се намеси едвам в края на конфликта. Оправданието бе, че митингът е противозаконен и по тази причина няма защита., че поради конфликта е упрекнати двама души от митинга, като единият е задържан за 72 часа.

" Аз съм родител също. Някак не мога да си показва, че децата ще ги натоваря в колата и, по този начин да се каже, ще се бухна в епицентъра на събитията, още повече като е ясно, че по този начин или другояче, нервите на всички са опънати ", съобщи Тодоров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР