ндустриална зона Телиш е част от портфолиото от проекти в

...
ндустриална зона Телиш е част от портфолиото от проекти в
Коментари Харесай

Къде да инвестираме: Индустриална зона Телиш край Плевен

ндустриална зона Телиш е част от портфолиото от планове в развиване на Национална компания индустриални зони. Общата ѝ повърхност е 2 036 638 кв. м, огромна част от които са аграрни земи. Само теренът за индустриални цели е с величина 436 дка. Той е еднакъв и от националната пътна мрежа до него се стига по асфалтов път с дължина 400 м.
Зоната разполага с огромен брой индустриално - складови пространства с площ от 100 кв. м до 2300 кв. м. На територията ѝ има построени 8 автогаража с размери 100 на 18.5 метра и 2 складове с размери 50 на 18.5 м. Самолетните хангари са два - с размери 100 на 48 метра. Покривът им е фермена структура без колони. Освен постройките, предопределени за хранилища и произвеждане,  има и такива,  които могат да се употребяват за административно-битови потребности.
В индустриалния терен могат да бъдат обособени независими имоти с повърхност от 4 дка до 400 дка.
Зоната в Телиш има построена вътрешна пътна инфраструктура в положително положение, която свързва постройките и разрешава лесното напредване из нея. Има и съществуваща рехабилитирана ВиК инфраструктура и електрозахранване. 
табилност и терени! Привличаме от ден на ден вложители
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР