В съответствие с инструкциите на министъра на отбраната на Руската

...
В съответствие с инструкциите на министъра на отбраната на Руската
Коментари Харесай

Русия дава въздушна помощ на Италия в битката срещу Covid-19



В сходство с инструкциите на министъра на защитата на Руската федерация, армейски военачалник Сергей Шойгу, Въздушните галактически сили на Русия приключиха основаването на нужната авиационна група, която да достави средствата и оборудването на Министерството на защитата на Русия, разпределени за подкрепяне на Италианската република в битката с ковид.

На военното летище Чкаловски в Московска област са съсредоточени девет самолета Ил-76 от съветската военнотранспортна авиация. През миналата нощ те, дружно с подготвени екипажи, бяха неотложно трансферирани от регионите на Псков, Уляновск и Оренбург.
Група от към 100 души също е подготвена за тръгване, която включва водещи специалисти на Министерството на защитата на Руската федерация в региона на вирусологията и епидемиологията, които имат забележителен интернационален опит в битката с епидемиите, както и с съвременно съоръжение за диагностика и осъществяване на дезинфекционни ограничения.

По-рано съветският министър на защитата Сергей Шойгу и италианският му сътрудник Лоренцо Гуерини организираха телефонни диалози за доставката на съветски самолети в Италианската република в битката с коронавирусната зараза. По време на диалога италианският министър на защитата удостовери готовността си да одобри от 22 март съветски самолети със експерти, машини и съоръжение.

Източник: tvzvezda.ru
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР