Назначеният от служебното правителство шеф на ВиК – Пловдив Огнян

...
Назначеният от служебното правителство шеф на ВиК – Пловдив Огнян
Коментари Харесай

Уволняват шефа на ВиК – Пловдив до дни, има фаворит за мястото му

Назначеният от служебното държавно управление началник на ВиК – Пловдив Огнян Кулишев ще бъде отхвърлен от поста си до дни, научи TrafficNews. Той стана шеф през август предходната година след решение на ВиК – Холдинга, само че след редица скандални публични поръчки, той ще бъде отхвърлен.

TrafficNews писа за всички скандални поръчки, пуснати от началото на годината. Сред тях имаше голям брой инхаус процедури, други с непосредствено договаряне с превдварително решен избор, а най-скандалната бе за закупуване на УАЗ-ки от Русия за над 540 000 лв..

След последната поръчка и министър Гроздан Караджов назначи инспекция на Огнян Кулишев, която досега не е изнесена обществено. В Пловдив пък ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов недвусмислено съобщи, че шефът на ВиК ще бъде освободен, като сподели: „ този човек, не е за този пост”.

На мястото на Кулишев евентуално ще седне инж. Антон Гълъбов. В момента той е представител на ВиК – Пловдив. В последните години той бе основен инженер на сдружението, до момента в който отпред бе Спартак Николов.

Очаква се решението на ВиК – Холдинга за промяната да бъде оповестено още тази седмица.

Скандалите към ВиК - Пловдив:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР