Найджъл Фараж - движещата сила на Брекзит, поднови политическата дейност

...
Найджъл Фараж - движещата сила на Брекзит, поднови политическата дейност
Коментари Харесай

Найджъл Фараж създава анти-локдаун партия

Найджъл Фараж - движещата мощ на Брекзит, възобнови политическата активност на партията си. Този път акцентът ѝ е върху попречване на блокирането, което държавното управление разгласи в границите на битката против ковид, заяви Агенция Франс Прес, представени от БГНЕС.
Бившият водач на партията за самостоятелност на Англия започва партията Брекзит преди 21 месеца, с цел да ускори натиска върху държавното управление на тогавашния министър председател Тереза Мей за реализиране на Брекзит.
 Найджъл Фараж се махна като водещ от радиостанция LBC Найджъл Фараж се махна като водещ от радиостанция LBC
След това той напусна работата си в радиостанция LBC, където беше водещ на известната дискусионна стратегия „ Шоуто на Найджъл Фар...
След като Англия напусна Европейския съюз през януари, партията му се отдръпна в сянка, само че ръководството на държавното управление против коронавирусната пандемия и налагането на второ блокиране принудиха Фараж да възобнови активността на своята партия.
" Докато към момента следим от близко Брекзит е време да пренасочим силата си ", написа той в „ Съндей Телеграф ”.
Според него, „ единственият най-неотложен въпрос е жалкият отговор на държавното управление против ковид ”. Фараж счита, че тактиката на ръководещите е да всее смут измежду нацията, с цел да се подчини на поредицата блокировки, правила, разпореждания и закани.
„ Това не е методът да се оправим с болест, която може да съществува дълго време, може би вечно ", добави той.
 Най-големият английски евроскептик си навлече неприятности с полицията поради ковид Най-големият английски евроскептик си навлече неприятности с полицията поради ковид
Най-големият евроскептик във Англия най-малко обществено – Найджъл Фарадж, е бил предизвестен от английската полиция да съблюдава прочие..
Фараж предизвести, че дебатът за това по какъв начин да се отговори на огнището „ става даже по-токсичен от този за Брекзит " и прикани държавното управление да предприеме ограничения, вземайки за образец Швеция, която до момента наложи ограничения на локално равнище, а не предприе цялостно затваряне.
В събота министър председателят Борис Джонсън разгласи, че Англия ще бъде блокирана още веднъж поради нараствания брой на новозаразените.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР