Най-значимото автомобилно изложение в Европа винаги впечатлява с уникални премиери,

...
Най-значимото автомобилно изложение в Европа винаги впечатлява с уникални премиери,
Коментари Харесай

Най-безумните автомобили от Женева

Най-значимото автомобилно ревю в Европа постоянно впечатлява с неповторими министър председатели, само че съвсем постоянно на него участват и коли, които меко казано не са за там. Сега ще ви покажем някои от тях, като за жалост измежду тези коли няма по какъв начин да не попадне и новата българска разработка Sin S1.

Sin S1

Започваме с нея, тъй като все още тя в действителност наподобява много нелицеприятно. Надеждите ни са, че концепцията на Росен Даскалов за модулна кола е добра, а показаната в Женева е единствено първичен концепт. Надяваме се в бъдеще нещата да се трансформират.

Eadon Green Zeclat

На процедура това е един Corvette, който желае да е Bugatti, само че както се вижда - не е. В актуалното автомобилостроене да се заиграваш с типичен ретро форми е рисково. В доста от случаите резултатът е безразсъден. Тази идея се пробва да пресъздаде в едно разкошът на френските коли от 30-те години на предишния век като Figoni & Falaschi, Bugatti, Chapron.
Icona Nucleus

Приветствайте новото китайско бъдеще. Под този надпис компанията Icona показа едно супербезформено транспортно средство, което не се нуждае от лидер. Това транспортно средство е дълго 5.25 метра и е необятно над два метра. Способно е да транспортира до шест индивида, а седалките са ситуирани като в ресторант.
Techrules Ren RS

Още едно китайско създание, този път под формата на спортен автомобил. Влизането в този болид е съвсем невероятно, само че за сметка на това китайците дават обещание невиждана динамичност. Тя идва от 1 322 коня мощ и от 7 722 Нм (!) въртящ миг. Батерията му обаче е единствено 24 киловата и не е ясно какъв брой обиколки на пистата ще може да измине с едно зареждане.

Източник: Mobile.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР