Най-вероятно откритият в събота в столицата мъртъв младеж е нападателят

...
Най-вероятно откритият в събота в столицата мъртъв младеж е нападателят
Коментари Харесай

Биячът наркоман от „Пирогов“ се самоуби

”Най-вероятно откритият в събота в столицата мъртъв юноша е нападателят на здравна сестра в ”Пирогов ”. Това заяви през вчерашния ден Румяна Арнаудова, представител на основния прокурор. Основната версия е, че през нощта 18-годишният наркоман е скочил от висок етаж в задния двор на кооперация на столичния бул. ”Васил Левски ”.

Както писа ”Труд ”, в петък вечерта възпитаник, дрогиран с амфетамин и марихуана, е признат за лекуване в токсикологията. Там той атакува и преби здравна сестра и избяга. Жената бе настанена с мозъчно разтърсване и тежка лицева контузия в Клиниката по неврохирургия и й следва интервенция на счупената скула.

”По външни белези и по облеклата лицето най-вероятно лицето е същото, което е предизвикало телесните пострадвания на здравната сестра ”, уточни прокурор Арнаудова. Тя посочи, че Софийската районна прокуратура обяснява аргументите за настъпилата гибел на младежа, само че по данни от осъществената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство.
”Има авансово умозаключение от движимостите лица. Категорично съгласно тях на този стадий се касае за самоубийство. Има типични голям брой височинни контузии и няма каквито и да е данни за принудително причиняване на гибелта. Събирането на доказателства продължава и в този миг ”, сподели Арнаудова. По думите й при положение, че бъде доказана изцяло самоличността на умрелия млад мъж, ще се приключи следствието, което Софийската районна прокуратура е почнала за причиняване на телесна щета на здравната сестра. Но ще продължи следствието за аргументите, които са довели до настъпване на гибелта на младежа.

„ Механизмът, който основният прокурор сътвори за бързо и неотложно известяван в сходни случаи в болнични заведения сработи и неотложно след нападението започнаха незабавни дейности по търсене на лицето. За за жалост часове по-късно то бе намерено умряло ”, сподели още прокурор Арнаудова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР