Най-вече трябва да внимаваме кой ни предлага тези оферти, така

...
Най-вече трябва да внимаваме кой ни предлага тези оферти, така
Коментари Харесай

Ние, потребителите: Пазете се от измами с медикаменти и уреди за магическо отслабване след празниците

Най-вече би трябвало да внимаваме кой ни предлага тези предложения, тъй че би трябвало доста подробно да проверим търговеца

Оферти за лекарства и уреди, които дават обещание магическо намаляване след празниците, вършат потребителите уязвими. Пазете се от измами и опасности за здравето, прикани Габриела Руменова от организацията " Ние, потребителите " и уточни защо да внимаваме:

" Най-вече би трябвало да внимаваме кой ни предлага тези предложения, тъй че би трябвало доста подробно да проверим търговеца. Характерното за сходни оферти е, че има доста нищожна информация за този, който предлага договорката. Обикновено една форма за поръчка и най-вече някой телефон, на който обаче потребителят, откакто към този момент е купил, доста мъчно може да се свърже, или пък в случай че се свърже, не получава съответен отговор или подпомагане. Няма обаче стационарен адрес на търговеца, няма никаква действителна опция ние да се убедим, че той фактически съществува и кой на процедура седи против нас. “, предава.

Другият огромен риск е да попаднем на артикул, който освен че няма да докара до обещаните резултати, само че може да навреди на здравето ни. Ако не е посочен производител, това значи, че никой не поема отговорността за сигурността на продукта, добави Габриела Руменова.

За ваша сигурност не приемайте каквито и да било лекарства без координиране със експерт, още по-малко закупени от електронни магазини и обществените мрежи, предлагат специалистите на „ Ние, потребителите ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР