Най-важното е дали ще има някаква формула за стабилизация на

...
Най-важното е дали ще има някаква формула за стабилизация на
Коментари Харесай

Пламен Димитров с прогноза каква есен ни чака

Най-важното е дали ще има някаква формула за стабилизация на ръководството и най-малко в идващите месеци да се получи един предвидим ход на всички ограничения, които касаят и бизнеса, и семействата в навечерието на една зима, която няма да е по никакъв начин лека, съобщи президентът на КНСБ Пламен Димитров в Беновска пита.

Очевидно отиваме на избори, само че това би трябвало да даде явен знак на тези, които към момента са в Народното събрание да вземат нужните ограничения, с цел да могат хората да посрещнат тази есен. Иначе с тези ограничения, които има в актуализацията на бюджета за поддръжка за семействата за енергийните помощи, аз не мисля, че те ще могат да минат есента или зимата! Час по-скоро в бюджета би трябвало да се заложат средства за обществено слабите и уязвими групи и за заплатите на тези, на които заплаща държавното управление, прикани синдикалистът.

По думите му Асен Василев и Кирил Петков още изначало са посочили ярка самоувереност.

Без да слушат каквито и да е експертни или други отзиви, в доста случаи не се съобразяваха с причини, които бяха доста съществени, направени и от нас, и от бизнеса, и от други организации, т.е. от хората, които приказват от името на действителния живот, сподели той.

И в случай че бяха чували, несъмнено даже и с незнанието си, може би щяха да създадат по-добри неща, в сравнение с направиха досега. Аз мисля, че тази самоувереност и сега, и някакво възприятие за уникалност, което в последните дни от ден на ден изкристализира, не прави добра услуга нито на тяхната партия, нито на България

В момента би трябвало да се търсят съдружни формули, явно е, че България ще се ръководи съдружно, даже и след нови парламентарни избори, сподели Димитров.

 
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР