Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Гешев приключи с правосъдието и подхвана политиката. Обади ли ви се Наталия?

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Иван Гешев става политикБългария праща оръжия на УкрайнаМомчетата от Odd Crew
изчака единствено седмица след уволнението си от Висш съдебен съвет и разгласи началото на своята политическа кариера. “Никоя прокуратура не може да се пребори с корупцията и кражбите тогава, когато корупцията и кражбите са превърнати в държавна политика ”, сподели Гешев във видео послание. И заяви, че ще взема решение политическите проблеми с политически средства.

Какви са неговите убеждения? Накратко - “християн-социалист родолюбец ”. Борис Митов направи, който се базира единствено на негови изявления през годините. Не го пропускайте.

всичките му досегашни заместници и избра единствено един заместител на изпълняващия длъжността основен прокурор Борислав Сарафов - това е някогашна зам.-министърка от служебните държавни управления на Румен Радев.

Решението за, сподели Съюзът на съдиите. Правосъдният министър Атанас Славов към този момент свика съвещание на Висш съдебен съвет в четвъртък, на което въпросът да бъде прегледан още веднъж.
Пилонът на Рожен се оказа преместваем обект
Обади ли ви се Наталия? Ако към момента не е, то сигурно ваши познати към този момент са разговаряли с нея. Най-вероятно става въпрос за бот, който задава въпроси на инцидентно набрани номера. Георги Ангелов потегли.

Вече сте чули за построяването на 111-метров стълб на Рожен. Проектът е под егидата на президента Румен Радев, а доста хора се възмутиха от похищението върху природата. Оказа се, че не е правена оценка за влияние върху околната среда, тъй като.

Колегите от “Сега ” оповестяват, че депутати от ГЕРБ са внесли промени в Закона за достъп до об
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР