Най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски отговори на вербалните атаки от

...
Най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски отговори на вербалните атаки от
Коментари Харесай

Стоян Копривленски: Не бях чувал за съперника ми

Най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски отговори на вербалните офанзиви от неговия идващ противник Каито. Японската звезда се закани да нокаутира бургазлията на техния иден мач. Двамата ще се бият на 25 декември в Токио.

„ Не бях чувал за Каито преди да ми предложат този мач. В края на изявлението за Спортната джунгла той сподели, че в случай че инцидентно приключим наедно, ще създадем реванш в България – показа Стоян Копривленски. - Това ме навежда на мисълта, че не е толкоз сигурен в успеха. Човекът е първенец там. Излиза със самочувствие. Двамата излизаме за победа, което значи, че ще стане прекрасен мач. “

Предишният мач на Копривленски беше за купата на Glory в лека категория против Тиджани Безтати. Българинът загуби с доста близко съдийско решение.

„ Винаги съм сериозен към себе си. Търся грешката в себе си. Не мисля, че съдиите са отговорни “, добави Копривленски в особено изявление за „ Спортната джунгла “.

С какво Безтати е бил по-добър от Копривленски? Какво поправя от предходния дуел? Как ще завърши мача с Каито? Защо се е съгласил да се бие на Коледа?

Всичко това в цялото изявление със Стоян Копривленски:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР