Най-специалният момент в живота на едно семейство винаги ще бъде

...
Най-специалният момент в живота на едно семейство винаги ще бъде
Коментари Харесай

Подарете си приказна сватба в ресторант Лайпциг

Най-специалният миг в живота на едно семейство постоянно ще бъде сватбеният ден. Зад тази приказна нощ обаче се крият дълги дни и седмици на деликатно обмисляне и основаване на съвършения миг. Ресторант „ Лайпциг ” ще Ви помогне да превърнете мечтаната женитба в действителност. Вашето празненство ще остави незабравими мемоари освен за Вас, само че и за всички Ваши посетители. И в случай че приказките свършват със „ Заживели щастливо вечно ”, то по този начин стартира животът на всяко младо семейство, избрало да показа вълнението и страстите си с екипа на ресторант и хотел „ Лайпциг ”.

Перфектното място за Вашата незабравима женитба в Пловдив, несъмнено, е ресторантът на хотел “Лайпциг “. Тук ще откриете отлични условия за осъществяване както на женитба, изпълнена с лукс, по този начин и за изтънчено по-малко сватбено празненство. Ресторант “Лайпциг ” разполага с климатизирани зали с друг потенциал - с опция да се провеждат сватби с поканени до 200 посетители.

Залите засияват празнично, когато се добави сватбената декорация по Ваш усет. С голям брой цветя, балони, красиви свещи и покривки за столовете и масите ще запечатате значимите моменти от Вашата женитба в невероятна конюнктура. Тържествените маси на ресторант “Лайпциг ”, Пловдив, са още по-красиви и богати, когато се сервират деликатесите на занаятчия готвача.

На разположение за Вашия празник е и блестящата, просторна и съвременна сватбена зала " Менделсон ". Тя е най-голямата в ресторант “Лайпциг ” и е съвършена за осъществяване на обилни сватби и може да се преобразява съгласно условията на младите влюбени и тематиката на тържеството. За двойките и техните близки, които избира по-уединено и малко празненство, са съвършени по-малките зали, като всяко от тях разполага с потенциал за настаняване на до 60 посетители. Общото сред всички зали в ресторант „ Лайпциг ” е техният изискан жанр и интериор, който основават чувството за церемониалност.

Имате опция и за изнесена гала! Кажете своето „ Да ” в 4-звездна конюнктура! Направете момента същински трогателен, като сключите брак в градината на хотел „ Лайпциг ”.

Екипът на ресторант " Лайпциг " има богат опит в организирането и провеждането на сватбени тържества и церемонии. Те ще ви оказват помощ с всичко - от украсата и поканите, през празничното менюто, та до програмата в сватбената нощ. На разположение на младоженците e и един от най-луксозните си жилища в хотел „ Лайпциг ” с джакузи, предлагащи неповторима панорама към нощния Пловдив за един съвършен свършек на празничния ден. С поднесен комплимент - бутилка пенливо вино и плато с вкусни плодове - за една вкусна вечер.

Хотел и ресторант " Лайпциг " има удоволствието да Ви даде опцията да организирате Вашето фирмено или коледно празненство в изискана и стилна конюнктура.

Креативният екип ще Ви помогне да извършите най-правилният избор за Вашето особено събитие, съобразено с желанията Ви. Всяко събитие има своя характерност - дано изразите Вашата с ресторант " Лайпциг "!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР