Най-скъпото сафари в света вече търси своите участници. Билетите са

...
Най-скъпото сафари в света вече търси своите участници. Билетите са
Коментари Харесай

Сафари за $165 000 потапя туристи сред лукс и красота СНИМКИ

Най-скъпото сафари в света към този момент търси своите участници. Билетите са лимитирани, а цената на всеки един от тях е впечатляващите $165 000. Организаторите коментират, че участниците ще видят смайващи гледки, пътувайки с частен аероплан.

Конвоя на 17-дневното странствуване ще посети разнообразни дестинации в Дубай, Намибия, ЮАР и Мадагаскар.

Гостите ще бъдат в среда на разкош и благоденствие, а уредниците са подбрали красиви за нощувки неповторими хотели и вили.

Самият аероплан също е специфичен, като е изискан в извънредно разхитителен интериор, написа " Дейли Мейл ".



Машината самоуверено пробва да си съперничи с петзвездните хотели. В нея са подсигурени независими спални, бани и даже спа.  Създадена е и особено пространство, в което гостите да имат опция да се събират и поддържат връзка.

Участниците в пътешествието ще започват своя път от Дубай. След това ще се насочат към Набимия, където ще прегледат дюните на Сосусвлей.
 
Там ги чакат и разнообразни рискови занимания. От разходка с електрически мотор, къмпинг в пустинята до походи.
 
След три дни в пустинята следва идната дестинация. Това е е Кейп Таун, където уредниците дават обещание, че пътеществениците ще опознаят космополитния град.


 
Следва  обиколка из някои от най-луксозните хотели в страната, в която се намира и парка " Крюгер ". Където около автомобила на любопитния екскурзиант умерено може да преминат.ъвове, леопарди, носорози, бикове и слонове.

Последната спирка на пътешествието е красивия и чужд Мадагаскар. Най-стария остров на сушата, който крие благосъстояние от красиви гледки и неповторим скотски свят.

Записванията за епичното пътеществие към този момент са почнали, само че то ще се организира едвам след две години. Организаторите възнамеряват то да се организира през май 2024 година.

Местата са лимитирани – билетите са едвам 10.



Превод: GlasNews.bg

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР