Най-скъпо платеният поп-фолк изпълнител у нас – Азис, отбеляза своята

...
Най-скъпо платеният поп-фолк изпълнител у нас – Азис, отбеляза своята
Коментари Харесай

Азис на 41: Отпразнува ги с нов хит и съвместен проект с родата

Най-скъпо платеният поп-фолк реализатор у нас – Азис, означи своята четирдесет и първа годишнина по-щастлив отвсякога. На 7-и март той прекрачи четиридесетте, удовлетворен от триумфа както на най-новия си шлагер „ Жено, бягай “, по този начин и от взаимния си план с майка си Гергина и двете й сестри Стефка и Малина, които се славят с ясновидските си умения. Кралят на фолка подкрепя трите сестри като се включва онлайн дружно с тях в страницата им в обществената мрежа, където те разгласяват видеа онлайн. В тях феновете имат опция да се допитват до трите сестри. От своя страна Азис притегля хиляди фенове в интернет с атрактивното си наличие. По време на видеата той извършва хитовия си кючек „ Жено, бягай ”, изявява се като посредник на полемиката и в това време не не помни да припомня на феновете да харесат страницата на майка му и лелите му и да им се обаждат.

За трите сестри се говореше и в последния епизод на предаването „ Ничия земя “, където стана ясно, че те са дъщери на ясновидката Станка от Костинброд – бабата на Азис. Дъщерите й наследили нейната заложба и помагали на хората като леели патрон, разваляли уроки и вълшебства. Всяка от тях си има специфична заложба – вуйна Стефка давала религия, майката на Азис – Гергина, давала вяра, а вуйна Малинка – обич.
Колкото до новия шлагер на поп-фолк изпълнителя, ето какво разяснява пред БЛИИЦ: „ Това не е един от моите съществени планове, които те карат да се замислиш и носят обръщение.Това е парче,което носи въодушевление и те подсеща за пиво,приятели и танци. Благодаря на моя оркестър „ Азис Груп ” за щурите моменти ”.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР