Най-скъпият футболист в света Неймар може да се раздели с

...
Най-скъпият футболист в света Неймар може да се раздели с
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ загатна, че може да има раздяла с Неймар

Най-скъпият футболист в света Неймар може да се раздели с ПСЖ. Подобна вест циркулира от седмици във френската преса, а президентът на парижани Насер ал Хелайфи ги похрани с коментар на обстановката в клуба. Катарският предприемач разгласи, че ПСЖ се нуждае от футболисти, които дават всичко от себе си за тима. Според доста анализатори тези думи са отправени точно към Неймар.

" Искам футболисти, които са склонни да дават всичко от себе си за фланелката, тима и нашия план. Тези, които не желаят са свободни да си вървят ", сподели Ал Хелайфи пред " Франс футбол " и продължи по тематиката Неймар. " Разбира се има контракти, които би трябвало да се почитат. Никой не е принуждавал Неймар да подпише с нас. Той доста добре знаеше къде отива ".

Президентът на клуба добави, че той е първият, който би трябвало да бъде винен за неприятната атмосфера през предишния сезон. Ал Хелайфи изясни, че не желае да има хора със звезден статут в съблекалнята, а футболисти, които да желаят да реализират по-големи триумфи с парижани.

Наскоро Килиан Мбапе разгласи, че желае по-голямо предизвикателство и загатна, че може да се раздели с клуба. Според Ал Хелайфи обаче 20-годишният нападател няма да бъде продаван. Той даже е провел диалог с него по тематиката.

" Той желае да бъде замесен от ден на ден в плана ПСЖ и да пораства дружно с клуба. Ние адмирираме неговата упоритост. Килиан остава в ПСЖ и това е несъмнено 200% ", добави Ал Хелайфи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР