Най-силният мъж в САЩ е Димитър Саватинов. Нашенецът вече е

...
Най-силният мъж в САЩ е Димитър Саватинов. Нашенецът вече е
Коментари Харесай

Най-силният мъж в Америка Димитър Саватинов: Всичко съм постигнал без забранени добавки

Най-силният мъж в Съединени американски щати е Димитър Саватинов. Нашенецът към този момент е спечелил два пъти купата " Най-силен мъж на Америка ", написа " България през днешния ден ".

Митко е единственият българин, седнал в трона на Арнолд Шварценегер. Той държи върха за клек с 353,5 кг, както и два международни върха по повдигане на дъмбел - тъкмо 141 кг.

" Почнах да упражнявам, като носех едно гадже ту в едната, ту в другата ръка. После почнах по две дами в една ръка. След дамите пристигнаха и по-тежките извършения. Всичко съм постигнал без неразрешени добавки, които могат да унищожат организма ми. Все отново животът ми е значим и не считам, че това е методът да успееш. Това, че не употребявам неразрешени вещества, не значи, че не хапвам чипс, хамбургери или храна от супера. Ям си, само че знам границата - къде да спра и по кое време въобще да не кусвам от нездравословната храна.

Помня, че в Гоце Делчев, откъдето е татко ми, по коледно време доста обичахме да ядем пача и шкембе, колеше се прасе и децата обожавахме прясно приготвеното месо. Освен това не съм не запомнил българската баница, доста вкусна беше.

През 2007 година гледах по малкия екран някакво съревнование на мощни мъже в Ню Мексико. Стори ми се, че не вършат невъзможни за мен неща. И взех решение да се опитвам. Участвах в съревнование по силов трибой и го завоювах в моята категория. Видях, че американският връх да клекнеш и да се изправиш с тежест е 330 кг. След 6 месеца в Чикаго направих клек с 353,5 кг, което бе връх за дилетанти. Днес съм първият българин с професионална карта и първи, достигал на финалите на надпреварата " Най-силен мъж в света ". Имам и много други победи.

Енчо Керязов не го познавах. Странното е, че с него ме срещна Арнолд Шварценегер. На него Керязов му е бил от идолите, доста го харесвал. И от дума на дума веднъж, когато Енчо бе в Съединени американски щати, се видяхме и оттогава постоянно се чуваме или виждаме, в случай че имаме тази опция ", показа Димитър пред вестника.
 Станка Златева и Енчо Керязов сплотиха старания в името на дете
Станка Златева и Енчо Керязов сплотиха старания в името на дете

Вечерята в Ямбол събра 22 126 лева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР