Най-щастливият миг за всеки баща предстои на тв водещия Юксел

...
Най-щастливият миг за всеки баща предстои на тв водещия Юксел
Коментари Харесай

Юксел Кадриев вдига сватба

Най-щастливият момент за всеки татко следва на тв водещия Юксел Кадриев. Новинарят напълно скоро ще види като младоженка в бяла рокля единствената си щерка Габриела.



Красивата госпожица, която е студентка в Нов български университет, за пръв път признава обществено, че се носи на крилете на любовта и се кълне във безконечна честност на своя фаворит. Габи има сериозен другар на нейната възраст, с който са неразделни. Те възнамеряват да се оженят до края на годината.

Кандидат-зетят бил утвърден персонално от ревностния и непоколебим татко Юксел, който държал да се увери в сериозните му планове към неговата наследничка. Кадриев дал своя вот доверие на момчето и пускал дъщеря си да пътува на сантиментални пътешествия в страната, само че към този момент тя към момента съжителствала с татко си, а не с гаджето си. Габриела приключи учебно заведение през 2020 година и незабавно записа да учи висше в Нов български университет. Докато бе тийнейджърка, татко й имаше проблеми с опърничавия й манталитет и не криеше, че дъщеря му минавала през тежък пубертет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР