Най-сетне ще си признаем за общите жени. С това обещание

...
Най-сетне ще си признаем за общите жени. С това обещание
Коментари Харесай

Братя Аргирови признават за общите си жени в автобиографична книга

Най-сетне ще си признаем за общите дами. С това заричане потеглят да пишат записките си най-известните братя в естрадата Аргирови. Те към този момент работят по автобиографичната си книга, за която им оказва помощ публицист, чието име пазят в загадка.

Томчето ще излезе идната година във връзка 40-ия им празник като дует на музикалната сцена. Братя Аргирови възнамеряват и два огромни концерта - единият в София, а другият в родния Пловдив, на които да съберат всичките си сътрудници и другари. През идната година дуетът ще показа и нова театрална стратегия, в която ще бъдат включени най-популярните им песни, а с тях ще бъде и симфоничен оркестър.

„ Много неща ще разкажем! Още от студентските години. Как са ни бъркали дамите, за любовта, която ни е връхлитала, за всичко ”, смее се Благовест. Музикантите ще опишат и за ранната популярност, която ги връхлетяла изведнъж, до момента в който още учат в Консерваторията. Един от гвоздеите е книгата ще е след записа на първия им шлагер „ Ненужен " и тълпите от полудели по тях почитателки, които се събирали пред квартирата им до Сточна гара и ги чакали да се приберат.

„ Ще разкажем и за състудентите си. Да, правилно е, че с Петя Буюклиева сме били малко гаджета в музикалното учебно заведение ", смее се Светослав. Освен с нея братята са имали алъш-вериш със Соня Васи и с Милена Славова . След години спекулации Светослав Аргиров ще каже и истината за извънбрачния си наследник в Латинска Америка, за който първи „ България Днес “ писа.

Всичко стартира през 1986-а, когато братя Аргирови изнасят концерт във втората по беднотия страна в Латинска Америка - Никарагуа. Певецът научава за хипотетичния си правоприемник едвам преди десетилетие. „ Истината е, че фактически имах връзка там с една говорителка от националната им телевизия. Красавица огромна беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана като в латиносериалите - мимолетно и доста бурно ", призна Светослав Аргиров . След като братята се върнали в родината, артистът не запомнил за романса.

Година по-късно някогашната му възлюбена изпратила писмо, с което го осведомила, че има наследник от него. Светослав не й дал отговор и траял напред с живота си. Той не възнамерявал да пътува до другия завършек на света, с цел да търси детето си. Съдбата обаче не му разрешила да не помни за извънбрачния си наследник. Твърди се, че на фестивал в Дрезден с брат му срещнали прочут салса артист от Никарагyа. Той им удостоверил, че въпросната журналистка, с която Светльо имал спекулация, е родила момче от него.

„ Не мога още да кажа дали това са клюки или истина. В книгата ще разберете “, загатва Светослав . Благовест също ще показа свои дълго защитавани секрети.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР