Най-общо казано една част от убийствата поръчковите, като те се

...
Най-общо казано една част от убийствата поръчковите, като те се
Коментари Харесай

Светлозар Лазаров: В България годишно се извършват 100 убийства по битови причини

Най-общо казано една част от убийствата поръчковите, като те се правят с оглед почистване на ползи. Останалата част са битовите убийства, като те се правят всекидневно. В България годишно се правят 100 битови убийства. Над 80% от тези убийства се разкриват. Това сподели някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Това, че килърът на детето в Момчилград е арестуван няма значение, тъй като детето е изгубило живота си. Тези, които имат душевен проблеми, не носят наказателна отговорност, само че освен те могат да извършат закононарушения. И душевен здрав човек може да тръгне да убива ", сподели той по тематиката за за убийството на дребната Дамла в Момчилград.

''Поръчка, висока степен на организираност, наранени доста съществени финансови и стопански ползи са повода за стрелбата против шефа на "Фискален надзор “ в Национална агенция за приходите Иво Стаменов. Мотивите за тази пукотевица са за артикули с висок фискален риск. Голяма част от оперативките, които се водят с премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, са точно за контрабандата на разнообразни артикули. Преди време едни камиони влизаха и излизаха от страната. Тези неща към този момент ги няма “, разкри Лазаров детайлности за простреляния данъчен в София.

"В момента разногласието е кой да дава концесиите. Това не е стратегически въпрос и за държавното управление, и за българският народ. „ Атака “ не желае да взе участие в такива разисквания за концесии. Ние считаме, че би трябвало да разработим други възможности за стопанската система и бъдещето на България ", приключи Светлозар Лазаров разяснявайки последното напрежение в колаиционното ръководство, при което вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила остана неудовлетворен от измененията в Закона за концесиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР