Най-обичаният фестивал от тийнейджърите в България избра Благоевград за своя

...
Най-обичаният фестивал от тийнейджърите в България избра Благоевград за своя
Коментари Харесай

TEEN BOOM FEST ще наелектризира Благоевград с невиждан шоу спектакъл и забавления на макс

Най-обичаният фестивал от младежите в България избра Благоевград за своя грандиозна сцена. Откриването е на 28 май /събота/, a мястото е пл. ”Георги Измирлиев”.

Входът е свободен, а началото е 16.00 часа. Тогава ще започват вълнуващите почитател срещи, а малко по-късно, от 19.30 часа публиката ще запее в един глас най-големите шлагери на музикалната хала Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. В ролята на водещи ще видите звездното семейство Артьом Анатолиевич -ARti и нежната му половинка с кадифен глас Кристина Дончева /Kristina Doncheva. Вечерта ще донесе страсти и въодушевление, което ще ви усмихва дълго по-късно.

Във почитател зоната от 16.00 часа ще ви чакат Паулина, Мъци, Йоан-Петър, Presinka, BlackGogo, Kumbata, Alper Chochev, Megsun, Just Boomy. Сред специфичните посетители е и харизматичният артист Ивайло Захариев. Той събира близо 90 К почитатели в своите онлайн платформи.
Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, артисти, влогъри, спортисти и артисти.

Той се състои от два модула – почитател среща и концерт. Идеята на почитател срещите е посетителите на фестивала да се срещнат със своите идоли, като разполагат с нужното време да си поговорят, снимат или просто да вземат подпис.
Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. След две сполучливи години и събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, фестивалът се трансформира в Платформа –магнит за младото потомство сред 8-25г и техните фамилии.

Една от водещите задачи на TEEN BOOM FEST е обществената отговорност към младото потомство - заплахите, които ги заобикалят - използването на наркотични субстанции, педофилия и рискови игри в обществените мрежи, принуждение и други.

TEEN BOOM TOUR се осъществя от „ ФЕСТИВАЛ БГ “ с партньорството на Община Благоевград, КФМ, CreateX, White water, с поддръжката на Министерство на младежта и спорта.
Ексклузивен медиен сътрудник на събитието е THE VOICE BULGARIA!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР