Най-новото шоу на Маги Халваджиян Звездите в нас“ грабна зрителите

...
Най-новото шоу на Маги Халваджиян Звездите в нас“ грабна зрителите
Коментари Харесай

Зрителите пометоха шоуто „Звездите в нас“: Разкарайте Софи Маринова!

Най-новото шоу на Маги Халваджиян „ Звездите в нас “ сграбчи феновете още със старта си. Много надарени, никому незнайни към този момент хора, се явиха пред журито и демонстрираха благоприятни условия. Журито има нелеката задача да отсява най-хубавите да продължат напред в борбата, само че съгласно феновете членовете не са по никакъв начин добре подбрани за тази роля.

външна реклама

Чаровната другояче Софи Маринова отнесе много рецензии поради некомпетентните на моменти изявления и изключително незнанието на имената на непознати реализатори, които имитират участниците.

И трите докарахте блендата на Шакира, единственото, което съумя да каже за тим Шакира тя.

Аз съм си от по-старото потомство и одобрявам Майкъл Джаксън, обаче си виждам и Бруно Марс и го одобрявам, гледала съм доста негови песни и доста негови танци. Той е доста артистичен, само че и доста дребничък.

За тим Селин Дион ласкаво се изрече:

Аз се изпотих чак. И трите доста добре по този начин. Пък най-мило ми стана, че той мъж, пък съумя по този начин добре да влезне в кожата както се споделя на Селин Дион. И като тим седяхте и трите ужасно.

Фокусът се измести от изпълнителите на сцената върху част от журито и то женската половина.

Разкарайте незабавно Софка и Тита! Некомпетентни и несъответстващи! И двете са засегнатост за високото равнище на участниците! НУЛЕВА МУЗИКАЛНА КУЛТУРА И ПОЗНАНИЯ

Може ли да спрете Софи малко да не разяснява по този начин хем некадърно, хем жалко, хем грозно,ма нямам думи да опиша излагацията

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР