Най-новото попълнение на ЦСКА-София Георги Йомов направи вчера първа тренировка

...
Най-новото попълнение на ЦСКА-София Георги Йомов направи вчера първа тренировка
Коментари Харесай

Йомов може да дебютира за червените още във Враца

Най-новото попълнение на ЦСКА-София Георги Йомов направи през вчерашния ден първа подготовка с отбора. Той подписа с " алените " в понеделинк следобяд. Почти несъмнено 23-годишният бързак ще попадне в групата за съботното посещение на Ботев (Враца). Дясното крило се намира във форма, откакто игра като титуляр и в двата мача на Славия от началото на сезона. Очаква се Стамен Белчев да го пусне в игра във Враца, само че занапред ще се рееешава дали като титуляр, или като запаса.

Авторът на победния гол за " армейците " против Ботев (Пловдив) Стефано Белтраме пък написа във facebook: " Продължаваме да работим интензивно. Много съм благополучен, че спечелихме с първи ми гол за сезона. Само ЦСКА ".

Националът Тодор Неделев пък направи страховит жест към почитател на " алените " след мача сред двата тима. Въпреки загубата на " канарчетата ", пристигнала в последните минути, Неделев направи незабравима вечерта за последовател на домакините в неравностойно състояние, като му подари фланелката си.

Въпросният ентусиаст наблюдаваше срещата в инвалидна количка от пистата на стадиона в Борисовата градина, а фотографията му с Неделев набира все по-голяма известност в обществените мрежи.
" Тема Спорт " efbet Лига 3 кръг, събота 22 август  Ботев (Враца) 18:45предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР