Най-новото попълнение на Манчестър Юнайтед Диого Далот бе забелязан да

...
Най-новото попълнение на Манчестър Юнайтед Диого Далот бе забелязан да
Коментари Харесай

Най-новото попълнение на Ман Юнайтед на патерици няколко дни, след като премина медицински прегледи

Най-новото попълнение на Манчестър Юнайтед Диого Далот бе видян да се придвижва благодарение на патерици единствено няколко дни, откакто мина медицински прегледи и завърши прехвърлянето си на " Олд Трафорд ". 19-годишният португалец се появи в този тип по време на вчерашния благотворителен мач, игран в " Театъра на фантазиите ". Това изненада почитателите на " алените дяволи ", които се зачудиха по какъв начин десният бек е минал медицинските проби. Според медиите на Острова Далот има неособено сериозна контузия в коляното, поради която се е подложил на интервенция. Докторите на Юнайтед са поискали от него към този момент да се придвижва по този метод, с цел да не натоварва крайници си.

Все още не е ясно дали Далот ще бъде подготвен за началото на предсезонната подготовка. При всички положения обаче той ще пътува с тима за турнето в Съединени американски щати. Странното е, че другото ново попълнение - Фред, също получи травма, откакто подписа с Манчестър Юнайтед. Бразилецът обаче ще бъде подготвен за началото на Световното състезание.
Man United's new £17.4m signing Diogo Dalot pictured on crutches as he recovers from knee injury that curtailed his season with Porto https://t.co/t30dQPOhFL pic.twitter.com/l2qcNF9HzM
— MailOnline Sport (@MailSport) June 11, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР