Най-накрая започва да се разплита загадката защо Аделина Радева напусна

...
Най-накрая започва да се разплита загадката защо Аделина Радева напусна
Коментари Харесай

Гласят Аделина Радева за шефка в БНТ? - slava.bg

Най-накрая стартира да се разплита загадката за какво Аделина Радева напусна Нова тв тази пролет и се върна на остарялата си работа в Българска национална телевизия, макар че заплатите там са алегорични на фона на тези в частната медия. Журналистката май няма да бъде елементарна водеща в държавната телевизия. Гласят я за шефка, шушукат на „ Сан Стефанов” 29.

Говори се, че шефът Емил Кошлуков е заречен на Аделина Радева доста висока позиция в ръководството на Българска национална телевизия. Най-вероятно става въпрос за продуцентско място. Има индикации, че тя се готви да оглави цялостен сегмент от продукции в малкия екран. Известно е, че още когато встъпи в служба, генералният шеф стартира всеобщи смени по върховете на Българска национална телевизия.

Той освободи от служба съвсем целия управителен състав, като за част от позициите до ден сегашен не са открити заместници. Нищо чудно предлагането, с което е подмамил Аделина да се върна на „ Сан Стефано”, да е било обвързвано точно с някое от тези овакантени места. Шушука се, че може да й дадат да управлява вътрешните телевизионни продукции. Откакто обаче Кошлуков дирижира процесите в Българска национална телевизия, всяко решение там се приема като краткотрайно.

Нищо чудно в последния миг да промени мнението си за поста, за който е поканил Аделина, и да й откри друга работа.

Още когато се върна в Българска национална телевизия през месец май, Радева се опита да замаже очите на любопитните по отношение на аргументите за странния си ход. Тя сподели, че е напуснала Нова едвам две години откакто подписа контракт там, тъй като й било омръзнало да става рано всяка заран. Журналистката бе водеща на утринния блок, а в държавната медия зае позиция в предаването „ Още от деня”, което се излъчва след 18 часа, написа "Уикенд ".

Логично е, че излизайки в ефир привечер, тя има време за повече сън заран. Но на сходно опрощение за прехвърлянето й е мъчно да се има вяра поради слуховете, че частната медия й е плащала цели 10 бона всеки месец, до момента в който възнагражденията в държавната са най-малко 4 пъти по-ниски. След като осъзна, че обяснението с ранното пробуждане е нелогично, Радева си разреши да показа, че са й създали предложение, което не е можела да откаже.

Нямало обаче по какъв начин да го разгласи обществено преди септември.

Спекулациите се завъртяха към лично предаване, което русокосата звезда може би ще прави от есента. Но тези дни стана ясно, че ново предаване с създател и водещ Аделина Радева най-малко за момента не е планувано за лъчение. В същото време някогашната екранна партньорка на Виктор Николаев продължава да върви на работа, готвейки се за грандиозна стъпка напред в своята кариера. Дали в действителност ще стане шефка в Българска национална телевизия? Би трябвало да стане ясно до дни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР