Най-накрая сте намерили мъжа на вашите мечти. Той е забавен,

...
Най-накрая сте намерили мъжа на вашите мечти. Той е забавен,
Коментари Харесай

10 симптома, че сме сексуално алергични към партньора

Най-накрая сте намерили мъжа на вашите фантазии. Той е занимателен, интелигентен, секси като демон и счита, че сте невероятна. Не бихте могли да намерите някой по-съвършено подобаващ за вас... и тогава вършиме секс.
Чувствате се отлично, до момента в който не започнете да се подувате, да страдате от обрив и да не усещате гениталиите си като че ли горят.
С две думи, вие сте полово алергични към колегата си.
Свръхчувствителността към семенната плазма, или алергия към сперма, е рядка алергична реакция към протеините, открити в семенната течност на мъжа. Алергиите от сперматозоидите засягат до 40 000 дами единствено в Съединените щати.
Жените, които имат алергия към сперматозоидите, не са безусловно алергични към спермата на всеки мъж. Това е просто един съответен протеин в спермата на съответния сътрудник, към която те реагират.
Симптомите на дамата могат да бъдат незначителни или тежки и е мъчно да се разпознаят, тъй като някои от тях - като тежко дишане и изпотяване - са нормални, до момента в който вършим секс.
Алергията на сперматозоидите може също да бъде неправилно диагностицирана като вагинит (възпаление на влагалището), дрождена зараза, болест, излъчена по сексуален път като херпес, и даже грип.
Въпреки че не толкоз постоянно колкото дамите, мъжете също могат да имат полови алергии към личната си семенна течност.
В своята автобиография „ Как изгубих невинността си “, бизнес магнатът Ричард Брансън написа: „ С първата ми брачна половинка Кристен имахме странна полова алергия един към различен. Винаги, когато правехме обич, мъчителен обрив се разпространяваше върху мен, на който му отнемаха към три седмици, с цел да излекува. "
Симптоми на полова алергия:

- хрипове
- сърбеж
- уртикария
- парене във влагалището
- отичане
- повръщане
- диария
- мехури
- загуба на схващане
- цялостен срив на кръвообращението

Няма безапелационни доказателства за това какви са спусъците за тази реакция, само че когато спермата навлезе във влагалището, антителата на дамата (естествена защитна система) по някакъв метод се свързват с тъканта на вагиналните стени, създавайки алергична реакция в тялото.
След като дамата стартира да генерира антитела против плазмата, в доста случаи алергията напредва в три стадия.
Подобно на алергична реакция към пеницилин, алергията към сперматозоидите се утежнява всякога, когато дамата е изложена на нея.
За някои пациенти потреблението на презервативи може да бъде единственото избавление, в случай че нямат спомагателна алергия към латекс, в този случай би трябвало да се заобикалят презервативите.
Сексуалните алергии могат да бъдат извънредно разочароващи за двойките и могат да слагат огромно напрежение в връзките им.
Плюс това, те прибавят в допълнение равнище на напрежение за двойките, които желаят да заченат, защото зачеването не може да се случи посредством предпазен сексуален акт.
Друго лекуване е десенсибилизацията: когато пациентът се подлага на тест за алергия, с цел да изолира проблематичния протеин, по-късно минава през поредност от инжекции (в продължение на към 15 до 20 минути разстояние за интервал от два до три часа) с пречистените семенни протеини на колегата.
След инжекциите двойката би трябвало да прави секс в границите на 12 часа или десенсибилизацията няма да работи.
Всъщност двойката би трябвало да има сексуален акт няколко пъти всяка седмица оттук нататък, с цел да не изчезне резултатът от лекуването. Колкото повече секс, толкоз по-добри са резултатите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР