Най-младият трансджендър у нас се казва Анджелина и е от

...
Най-младият трансджендър у нас се казва Анджелина и е от
Коментари Харесай

Ето го най-младия джендър у нас! 20-годишният Филип от Кюстендил стана успешно Анджелина

Най-младият трансджендър у нас се споделя Анджелина и е от Кюстендил, научи HotArena.

Ражда се през 1998 година като Филип Димитров . Мечтата му да стане жена се демонстрира в ранните му ранните му тийнейджърски години. Тогава стартира да се събира с приятелки на сестра си и от тях придобива женски обноски, както и друг метод на мислене.

Филип имал всичко, липсвало му единствено женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи преди време. От 16-годишен младежът последователно стартира да се трансформира в жена. Първо си пуска по-дълга коса, по-късно стартира да се гримира и да облича женски облекла. За да се трансформира в момиче, му оказват помощ и по-женските черти на лицето му, писа „ България Днес “.

На 18 година с позволението на фамилията си Филип се подлага на 3 интервенции за промяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца болки става същинско момиче.

Специалистите отстраняват изцяло половия му член и му поставят бюст. Дори неведнъж през днешния ден е сравняван с Николета Лозанова , а приликата сред известната плеймейтка и кюстендилката е фамозна. С удостоверение на хирург, че си е сменил пола, Филип получава нова персонална карта с женска идентичност.

Анджи показва висок стандарт на живот, обича лукса и постоянно отскача до Дубай за разточителна отмора.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР