Най-младата участничка в „Женени от пръв поглед” Ивана ползвала връзката

...
Най-младата участничка в „Женени от пръв поглед” Ивана ползвала връзката
Коментари Харесай

Ивана от Женените става телевизионна звезда

Най-младата участничка в „ Женени от пръв поглед” Ивана употребила връзката си с Мерал, с цел да направи телевизионна кариера, разбра Hotnews.bg. Амбициозната брюнетка има едва познато минало като фолкпевица. Тя обаче не пожънала триумф в музиката, макар че обилно показвала прелести в единствения си клип, по тази причина решила да се опитва в друго занятие. Брюнетката е твърдо решена да стане телевизионна шоу звезда и даже към този момент е снимала в „ Черешката на тортата”.



Ивана е ще направи всичко, за да участва наесен и в задаващите се огромни риалити излъчвания. Тя седи добре пред камера, млада и здрава е и няма никакви проблеми да оцелява на необитаем плаж или да копае картофи във „ Фермата”. Според близки на Мерал двамата единствено дават тип, че са дружно, макар че във вчерашния епизод се зарекоха да продължат връзката си.

Младоженецът бил същински влюбен в жена си и феновете правят оценка високо неготово държание на благородник. Ивана обаче била твърдо решена да гради кариера и щяла да пази държание още няколко седмици, до момента в който отшумят страстите към „ Женени от пръв поглед”, с цел да оползотвори напълно славата около предаването. После щяла да си живее живота, тъй като обожатели след шоуто не й липсват.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР